Onze functies.

Werken in de Paramedische dienst bij Armonea.

De paramedische dienst van Armonea wil onze mentors of bewoners een comfortabele en verrijkende omgeving bieden. Dat doen we door therapeutische activiteiten aan te bieden, geleid door een gemotiveerd en multidisciplinair team van competente therapeuten en animatoren.

Als kinesist, ergotherapeut, logopedist of animator, werk je samen om onze Mentors of bewoners ten volle van hun dagelijks leven te laten genieten in een aangename sfeer.  Daarom plan en organiseer je activiteiten om het welzijn van onze Mentors te bevorderen.

Wie zoeken we?

  • Je hebt een diploma in kinesitherapie, ergotherapie, logopedie of animatie, of je hebt ervaring als animator in de ouderenzorg.
  • Je bent van nature geïnteresseerd in ouderenzorg, bent sociaal, enthousiast en straalt energie uit. Dat heeft een stimulerend effect op onze Mentors of bewoners.
  • Je functioneert goed binnen een dynamisch en innovatief team, je bent flexibel en beschikt over een flinke dosis organisatietalent.
  • Je bent creatief en kan leuke animaties bedenken.
  • Je hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid.
armonea_over_ons_11

Waarom zou je bij ons willen werken?

Net zoals we bij onze Mentoren en hun familie naar hun mening vragen over onze werking, polsen we ook om de 3 maanden naar de mening van onze Talenten of medewerkers.

Jobs in de kijker

In onze woonzorgcentra


Op het hoofdkantoor (Mechelen)


In onze Apotheek

Niet helemaal wat je zoekt?

PROBEER HET EENS MET ONZE ZOEKBALK