Over Armonea.

Altijd helemaal jezelf, hoezo?

Bij Armonea beschouwen en waarderen we iedereen als een uniek persoon, elk met zijn wensen en voorkeuren. Daar houden we zoveel mogelijk rekening mee, zodat je jezelf hier kan ontplooien. Dat geldt zowel voor jou als bewoner, die we liever Mentor noemen omdat we met al je levenservaring veel van jou kunnen leren. En dat geldt ook voor wie werkt bij Armonea, onze medewerkers noemen we trouwens liever Talenten.

Onze missie.

Positief ouder worden, dat is ons engagement, zo helpen we de samenleving duurzaam vooruit.

Dit is onze CORE

Het letterwoord CORE vat de waarden van Armonea goed samen. CORE staat voor COhesie, Respect en Engagement. Deze waarden staan centraal in wie we zijn en hoe we samenwerken.

Zo halen wij het beste in je naar boven.

Zo halen wij het beste in je naar boven.

Binnen onze huizen kun je floreren.

Dit geldt zowel voor jullie, onze bewoners, die we Mentors noemen omdat we veel kunnen leren van jullie levenservaring, als voor onze Talenten, dat wil zeggen al onze medewerkers die bij Armonea werken.

Onze geschiedenis

2019

Armonea maakt deel uit van de 4e grootste Europese speler.

Overname door Colisée.

2016

Aankoop van La Soleta en DPUW Internationale expansie

2015

Armonea verwelkomt 10.000 senioren op de Belgische markt

 

Overname Soprim@

2014

35 jaar ervaring

35e verjaardag

2008

Fusie van Restel Residenties en Van Den Brande

 

Armonea

2004

Overname van Restel Residenties Verlinvest

1983

Eerste woonzorgcentrum van de familie Van Den Brande

 

Home Heiberg

1979

Eerste woonzorgcentrum van de familie Van Den Brande

 

Home Keiheuvel

De groep Colisée.

In 2019, vervoegde Armonea de groep Colisée. Colisee is opgericht in 1976 en heeft haar hoofdkantoor in Parijs. Colisée beheert 270 woonzorgcentra met begeleid wonen en thuiszorg in Frankrijk, België, Spanje en Italië. Daarmee is Colisée de 4e grootste speler op het gebied van woonzorgcentra in Europa. En staat Armonea nog sterker om kwaliteitsdiensten te leveren aan haar Mentors en Talenten. Het opent ook veelbelovende nieuwe perspektieven voor samenwerking en ontwikkeling.

Armonea management team

Onze investeerders

EQT Group >

Zweedse EQT gaat voor duurzame groei.

EQT is een Zweedse toonaangevende investeringsmaatschappij met meer dan € 77 miljard aan vermogen in 36 actieve fondsen. EQT-fondsen hebben bedrijven in portefeuille in Europa, Azië-Pacific en Noord- en Zuid-Amerika, met een totale omzet van ongeveer € 43 miljard en meer dan 280.000 werknemers. EQT werkt samen met de bedrijven in haar portefeuille aan duurzame groei, operationele uitmuntendheid en marktleiderschap.

CDPQ Group >

Canadese CDPQ investeert in duurzame langetermijnrendementen

Deze Caisse de dépôt et placement du Québec (CDPQ) investeert constructief om duurzame langetermijnrendementen te genereren. Als wereldwijde investeringsgroep beheren ze fondsen van openbare pensioen- en verzekeringsregelingen. Daarnaast ondersteunen ze hun partners om bedrijven op te bouwen die prestaties en vooruitgang stimuleren. Ze zijn actief in de belangrijkste financiële markten, private equity, infrastructuur, vastgoed en privékrediet. Op 31 december 2021 bedroeg het nettovermogen van CDPQ CDN $ 419,8 miljard.

Raad van Toezicht

Olivier Breittmayer

onafhankelijk bestuurder
voorzitter van de Raad van Toezicht

Ulrich Köllensperger

eqt

Hélène Boulet-Supau

onafhankelijk bestuurder

Thomas Rajzbaum

eqt

Joaquim Borras

onafhankelijk bestuurder

Andreas Rühl

CDPQ

Christine Jeandel

Voorzitter van Colisée

Niet helemaal wat je zoekt?

PROBEER HET EENS MET ONZE ZOEKBALK