Waarom werken bij Armonea?

Waarom werken bij Armonea?

Bij Armonea omarmen we diversiteit, integratie en gelijkheid. Ook welzijn, gezondheid en veiligheid dragen we hoog in het vaandel. Samen creëren we een zorgzame, warme en verantwoordelijke Community. Hier ben je meer dan je CV, we appreciëren je voor wie je bent met al je passies en bijzonderheden.

Persoonlijk doorgroeien bij Armonea.

Als Talent of medewerker krijg je bij Armonea alle kansen om je te ontplooien. Bij Armonea moedigen we persoonlijke ontwikkeling aan. Dit betekent dat we flexibiliteit en de bereidheid om van baan, afdeling of locatie te veranderen

binnen onze gemeenschap aanmoedigen om je persoonlijke ontwikkeling en carrièregroei te bevorderen. En we doen dit door te luisteren naar wat jij wil en je daarin te begeleiden.

De extra’s.

Bij de Armonea-community gaat professionele groei gepaard met buitengewone voordelen. Om te beginnen is Armonea een stabiele werkgever die diversiteit huldigt en gegarandeerd werk biedt.

 

Je kiest zelf je werkritme: deel- of voltijds om je job te combineren met je privéleven. Er is ruimte voor opleidingen om jezelf te ontplooien en te groeien in je job.

 

Naast een gezellige werksfeer geniet je van uitzonderlijke extra’s! Denk aan betaalbare maaltijden voor jou en je familie, online voordelen bij grote merken en leuke teambuildings.

Deze score krijgen we.

Van onze Mentors of bewoners.

Van
familieleden.

Van onze Talenten of medewerkers

Armonea Academy

OPLEIDINGEN OP JOUW MAAT

 

Ontwikkel je vaardigheden met cursussen en opleidingen die zijn afgestemd op jouw talent. Kies uit een breed scala aan mogelijkheden, zoals een co-care-to-care training, in-house directeursopleiding, Head Care training en meer. Ook bieden we diverse E-learnings en live opleidingen aan om je te versterken in je rol.