Jobs bij Armonea.

Ontplooi jezelf als Talent.

Daar gaan we voor. Of je hier woont of werkt, wij willen dat iedereen de beste versie van zichzelf is.

Heb je een hart voor onze bewoners die wij graag Mentors noemen, omdat ze zo rijk zijn aan levenservaring? En ben je op zoek naar een boeiende job? Dan is de COmmunity Armonea de perfecte plek voor jou. Daar kan je waardevolle momenten beleven met Mentors en geef je hen de kans om elke dag te stralen.

 

We doen er ook alles aan opdat jij als Talent je hier volop kan ontplooien, groeien en openbloeien.

Waarom werken bij Armonea?

Bij Armonea omarmen we diversiteit, integratie en gelijkheid. Ook welzijn, gezondheid en veiligheid dragen we hoog in het vaandel. Samen creëren we een zorgzame, warme en verantwoordelijke cultuur. Hier ben je meer dan je CV, we appreciëren je voor wie je bent met al je passies en bijzonderheden.

Doorgroeien bij Armonea.

Bij Armonea krijg je alle kansen om je te ontplooien en persoonlijk te ontwikkelen. Wil je van job, afdeling of locatie veranderen binnen onze Community? Dat kan. We luisteren naar wat jij wil en begeleiden je daarin.

Onze extra’s.

Je kiest zelf je werkritme: deel- of voltijds of een flexijob. Naast een gezellige werksfeer geniet je van verse maaltijden voor jou en je familie, online voordelen bij grote merken en leuke teambuildings.

Armonea Academy.

Ontwikkel je vaardigheden met cursussen en opleidingen die zijn afgestemd op jouw talent. Kies uit een breed scala aan mogelijkheden, zoals een co-care-to-care training, in-house directeursopleiding, Head Care training en meer. Ook bieden we diverse E-learnings en live opleidingen aan om je te versterken in je rol.

Deze score krijgen we.

Van onze Mentors of bewoners.

Van
familieleden.

Van onze Talenten of medewerkers

Onze functies.

Van zorgkundige, verpleegkundige, kok, keuken- of schoonmaak Talent tot administratieve kracht, HR en directie, om de technische jobs niet te vergeten. Je kan in onze Armonea Community in heel wat uiteenlopende functies terecht.

Onze vacatures.

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde zorg- en verpleegkundigen, vol – of deeltijds, aan jou de keuze. Ook als psycholoog of kinesist kan je ons team versterken.

Studentenjob of stage.

Zoek je een boeiende studentenjob, doorheen jaar of in de vakantie? Kom ons team versterken in de zorg, administratie of organiseer leuke evenementen voor onze Mentors of bewoners.

Vrijwilligers.

Wil je het verschil maken voor onze bewoners die we graag Mentors noemen? Met een beetje van jouw tijd en je warme aandacht lever je een waardevolle bijdrage in onze Community. En je krijgt er veel voor terug.

Flexijob.

Heb je een andere job van minimum 4/5 en wil je je inzetten in een van onze huizen? Dan kan je aan de slag in een Flexijob, waarbij je 1 of 2 dagen per week onze Talenten komt versterken en zo een centje bijverdient.

Hier gaat het echt om.

COhesion & teamwerk.

We geloven in de kracht van samenwerken en samenwonen. Jong en minder jong vormen samen een sterk team en een mooie leefgemeenschap. Mentors of bewoners praten open met Talenten of medewerkers. Ze leren van elkaar, helpen elkaar en vinden steun bij elkaar. Een lach en een traan, we beleven het samen in onze Armonea Community.

Respect.

We geloven in respect, respect voor de bewoners of Mentors. Respect ook voor onze medewerkers of Talenten. Respect voor elkaar, voor ieders opvatting, religie of afkomst. Zoveel mensen, zoveel verschillen. Dat maakt het leven net boeiend. Luisteren naar elkaar zonder vooroordeel, elkaar proberen te begrijpen en elkaars wensen respecteren voor zover dat mogelijk is.

Engagement.

Onze Talenten zetten zich elke dag in om de Mentors te omringen met kwaliteitsvolle zorg en gastvrijheid. Daarnaast engageren ze zich om Armonea te laten vooruitgaan en groeien en als onderneming, door te verbeteren waar mogelijk. Deze waarden houden ze hoog in het vaandel en ze stemmen er hun handelen op af.

Spontaan solliciteren.

Geen passende vacature gevonden? Bij ons staan we open voor spontane sollicitaties. Laat ons weten waar jouw talenten liggen en waarom je graag bij ons zou willen werken. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Niet helemaal wat je zoekt?

PROBEER HET EENS MET ONZE ZOEKBALK