Zo halen we het beste

in je naar boven.

Bij Armonea beschouwen en waarderen we iedereen als een uniek persoon, elk met zijn wensen en voorkeuren. Daar houden we zoveel mogelijk rekening mee, zodat je jezelf hier kan ontplooien. En dat geldt zowel voor jou als bewoner, die we liever Mentor noemen omdat we met al je levenservaring veel van jou kunnen leren. En dat geldt ook voor wie werkt bij Armonea, onze medewerkers noemen we trouwens liever Talenten.

Jij als Mentor staat centraal.

Bij Armonea sta jij als Mentor of bewoner centraal en dat zijn geen loze woorden. Dankzij ons gepersonaliseerd traject C-Me of ‘Zie mij’ vertel je ons wie je bent, waar je van houdt en wat je nodig hebt. Om jou de kans te geven je te ontplooien, passen we onze diensten hieraan aan en bieden we oplossingen op maat.

Transparantie.

Om onze transparantie te garanderen, verzamelen we jouw mening als Mentor of bewoner net als de mening van je familie. Werk je bij Armonea ? Ook jouw mening willen we kennen via een driemaandelijkse bevraging. Dat doen we via het gecertificeerde en onafhankelijke platform WeDoxa.

Innovatie.

We zetten voortdurend in op innovatie om de beleving voor jou als Mentor of bewoner te verbeteren. Naast onze digitale transformatie, doen we er alles aan om vallen te voorkomen. Wat de medicatie betreft, werken we met elektronische voorschriften. Om de communicatie vlotter te laten verlopen, spreken onze Talenten hun feedback in via de nieuwste Zapp-toestellen, zij vervangen geschreven notities. Vooruitgang en zorg gaan hand in hand, want deze vernieuwingen maken weer meer tijd vrij om echt bezig te zijn met jou.

Open huis.

Bezoekuren, daar doen we bij Armonea niet aan mee. Je vrienden en familie zijn op elk moment van de dag welkom om jou met een bezoekje te verblijden. Ze zijn ook heel welkom om mee te eten in ons restaurant of iets te drinken in onze bistro.

Fixatievrije zorg.

Bij Armonea streven we naar fixatievrije zorg. Dit vereist een grondige herziening van onze zorgaanpak. Wanneer iemand gedrag vertoont dat vroeger met fixatie zou worden opgelost, onderzoeken we eerst de oorzaak en bekijken we hoe we deze persoon het beste kunnen ondersteunen.

Dankzij de inzet en mindset van onze Talenten bieden we voldoende alternatieven om ervoor te zorgen dat niemand gefixeerd hoeft te worden. Onze aanpak staat voor zorg op maat, waarbij jouw veiligheid en vrijheid centraal staan.

Niet helemaal wat je zoekt?

PROBEER HET EENS MET ONZE ZOEKBALK