Onze waarden.

Het letterwoord CORE vat de waarden van Armonea goed samen. CORE staat voor COhesie, Respect en Engagement. Deze waarden staan centraal in wie we zijn en hoe we samenwerken.

Onze CORE

Cohesie en teamwerk.

We geloven in de kracht van samenwerken en samenwonen. Jong en minder jong vormen samen een sterk team en een mooie leefgemeenschap. Mentors en Talenten praten open met elkaar, leren van elkaar, helpen elkaar en vinden steun bij elkaar. Een lach en een traan, we beleven het samen in onze Armonea community.

Respect.

We geloven in respect, respect voor de bewoners of Mentors. Respect ook voor onze medewerkers of Talenten. Respect voor elkaar, voor ieders opvatting, religie of afkomst. Zoveel mensen, zoveel verschillen.

 

Dat maakt het leven net boeiend. Luisteren naar elkaar zonder vooroordeel, elkaar proberen te begrijpen en elkaars wensen respecteren voor zover dat mogelijk is.

Engagement.

Onze Talenten zetten zich elke dag in om de Mentors te omringen met kwaliteitsvolle zorg en gastvrijheid. Daarnaast engageren ze zich om Armonea te laten vooruitgaan en groeien en aals onderneming en door te verbeteren waar mogelijk.

 

Deze waarden houden ze hoog in het vaandel en ze stemmen er hun handelen op af.

Niet helemaal wat je zoekt?

PROBEER HET EENS MET ONZE ZOEKBALK