Blijf op de hoogte van het leven bij Armonea

Onze laatste nieuwsberichten

Klik op de link voor een overzicht van het laatste nieuws bij Armonea.

 

Inschrijven op de perslijst?

Dat kan! Een eenvoudige e-mail met uw gegevens naar de communicatiedienst volstaat.

 

Sociale media

Volg ons op Facebook, Twitter of Linked in.

De communicatiedienst contacteren

015 74 51 00

com@armonea.be

Stationsstraat 102
2800 Mechelen
Belgium


Kort nieuws

29/11/2018 - Eerste 8 Armoneawoonzorgcentra bekroond met 'smiley'

Acht woonzorgcentra van Armonea kregen een smiley van het federaal voedselagentschap (FAVV). Deze ‘Oscar voor de voedselveiligheid’ kregen ze na een strenge audit door een erkende keuringsinstantie. De smiley is een teken van vertrouwen voor de bewoners van onze woonzorgcentra en garandeert hen dat de voedselveiligheid in hun rusthuis optimaal is. Armonea is de eerste rusthuizengroep die zo expliciet inzet op voedselveiligheid. De komende jaren ambieert Armonea een smiley voor al haar woonzorgcentra en residenties. (lees meer)

logo smiley

 

26/11/2018 - Kinesisten Nethehof maken ideale kinéruimte voor rusthuisbewoners

Anouk, Ellen en Martina,  de drie kinesistes van het woonzorgcentrum Nethehof in Balen, kregen van Armonea carte blanche voor het realiseren van hun ideale kinéruimte. Drie jaar later is hun droomkiné een feit en staat die model voor alle nieuwe kinéruimtes in de woonzorgcentra van Armonea. De nieuwe kiné wordt niet alleen gebruikt door bewoners die een kinesitherapie kregen voorgeschreven. Ook de andere bewoners van het Nethehof kunnen er terecht voor hun work out en ook beginnende jonge kinesisten zullen van de kinéruimte gebruik kunnen maken. (lees meer)

 

19/07/2018 - Medio 2020 zal Rembertus zijn deuren openen.

Een nieuwe zorgsite met een woonzorgcentrum dat plaats biedt aan 100 bewoners en 15 assistentiewoningen.
In Rembertus kan u genieten van de kwalitatieve zorgen en diensten in een aangename, groene woonomgeving.

Zorgsite genoemd naar Rembert Dodoens
Deze invloedrijke Mechelaar werd zo’n 500 jaar geleden geboren. Dodoens was niet alleen erg belangrijk op het vlak van de geneeskunde en gezondheid, maar hij was ook een belangrijk plantkundige. Daarom wordt Rembertus ook een mooie, groene zorgsite.

ok

 

21/05/2018 - Armonea viert zijn 10-jarig bestaan!

Exact tien jaar geleden ontstond Armonea. Met bijna 40 jaar geschiedenis en ervaring zorgen onze medewerkers elke dag met heel  hun hart voor onze residenten. Dit is de perfecte gelegenheid om ze te bedanken met een cadeau vol smaak en wij hopen dat we ze op die manier een hart onder de riem steken.

sd

 

30/11/2017 - Overnames van Residentie Moretus en Park Kemmelberg

Armonea heeft net de geplande overname aangekondigd van de uitbating van Residentie Moretus (WZC) en Park Kemmelberg (AW) te Berchem. Ze zijn op korte afstand van elkaar. Het woonzorgcentrum beschikt over een totale capaciteit van 150 woongelegenheden, opgedeeld in 128 eenpersoons- en 11tweepersoonskamers. De assistentiewoningen bevinden zich in een 3-delig nieuw gebouw met een totale capaciteit van 31 flats die uitgeven op een aantal gezellige binnentuinen. We heten onze nieuwe collega’s alvast van harte WELKOM!

 

26/06/17 - Dag van de Schoonmaak

Onze schoonmakers stofzuigen, dweilen, stoffen alles af en zorgen dat onze voorzieningen er altijd piekfijn uitzien. Daarom plaatsten we hen letterlijk in de bloemetjes of tussen de koffiekoeken.

OA12

 

22/06/2017 Armonea, trotse deelnemer aan de Green Deal Circulair Aankopen

Op 8 juni 2017 gaf Joke Schauvliege het startschot van de Green Deal Circulair Aankopen. De ondertekenaars, waaronder Armonea, verbinden zich ertoe om niet zomaar producten, maar wel duurzame oplossingen aan te kopen. Zo benutten we materialen en middelen maximaal en verkleinen we de afvalberg.

OA13

 

Info?