Werken bij Armonea

,,
Enkel tevreden personeel
garandeert ook gelukkige bewoners.
,,

Armonea blijft groeien!

Armonea, dat is één van de grootste werkgevers in de Belgische zorgsector. Naast de zorgfuncties vind je bij Armonea ook een brede waaier aan andere jobs. Van Hospitality personeel tot managementfuncties enzovoort. Werken bij Armonea, da's gaan voor een job die je elke dag voldoening geeft én toekomstmogelijkheden biedt. Hadden we al gezegd dat onze woonzorgcentra, assistentiewoningen en service-residenties verspreid zijn over heel het land, wat wil zeggen dat je dus altijd dichtbij huis kan werken? 

Bekijk de film, en laat je even onderdompelen in onze wereld!

 

Expertise para title
Visie op zorg en kwaliteit
Armonea wil zich als groep differentiëren van vele andere zorgaanbieders door onze positieve visie op ouder worden. Met bijna 40 jaar ervaring, weten we wat belangrijk is voor onze bewoners en dat hebben we vertaald in een uniek programma, “Armonea Experience”, met daarin aandacht voor wat van belang is om levenskwaliteit te bieden: uitstekende zorg, een thuisomgeving, sociaal contact en uiteraard genieten.
Lees verder
Expertise para title
Lange termijnrelatie
De seniorenzorg is een sector waarin werkzekerheid de komende jaren quasi gegarandeerd kan worden. In tegenstelling tot andere sectoren waarin hoe langer hoe meer taken geautomatiseerd worden, is in de seniorenzorg de menselijke factor een absolute must. Er zal dus steeds veel personeel nodig zijn in deze sector.
Lees verder
Expertise para title
Training & Ontwikkeling
In de Armonea Academy bieden we momenteel meer dan 40 verschillende trainingen aan onze medewerkers aan. Door een breed assortiment aan opleidingen te voorzien, verbetert de zorgkwaliteit, de tevredenheid van de bewoner, maar ook de tevredenheid van onze medewerkers.
Lees verder
Expertise para title
All 4 One
De grootte van onze groep biedt zekerheden en mogelijkheden die een kleine organisatie onmogelijk kan bieden. Daar tegenover staat dat je in je dagdagelijks werk, wél de beleving hebt van een kleine, familiale omgeving. Dat is fijn werken want het betekent een vlakke hiërarchie, directe beslissingslijnen, eigen verantwoordelijkheden.
Lees verder
,,
De persoonlijke verhalen van mensen
dat is wat werken in de ouderenzorg zo mooi maakt.
,,
img
,,
Ons team komt tot zijn recht
omdat iedere schakel naar waarde wordt geschat
,,
Maak kennis met je nieuwe collega's
 • Krisje Van Doninck
  Adjunct directeur in Molenberg

  Het Management van een zorgcentrum vertaalt de visie van Armonea naar de operationele realiteit.

 • celine
  Celine Moons - Baitel
  Adjunct-directeur in Elsdonck

  Het Management van een zorgcentrum vertaalt de visie van Armonea naar de operationele realiteit.

 • img
  Jacques Vermeer

  In elk woonzorgcentrum staat een heel team van verpleegkundigen klaar om dagelijks de verpleegkundige verzorging van onze

,,
Bijzondere momenten
vieren we samen.
,,
img

De mogelijkheden bij Armonea

Armonea is één van de grootste werkgevers in de zorgsector in België. Logisch dat we heel veel vacatures in zorgfuncties aanbieden. Maar we bieden ook een hele waaier van jobs in andere functiedomeinen aan. Op onze vacaturepagina kan je via de link zoeken op de gewenste functiecategorie (Verpleegkunde, Finance, enz.) Als je wil weten welke functies tot een functiedomein behoren dan kan je deze informatie voor een aantal functiecategoriën ook terugvinden. Zo vind je onder de categorie Finance, functies als GL Accountant, Business Controller enzomeer. Collega's vertellen ook over hun ervaringen in deze functie.

Op onze hoofdzetel in Mechelen bieden we andere functies aan dan in onze  woonzorgcentra. Hieronder vind je een beschrijving van onze structuur en functies op de hoofdzetel en in de lokale sites. Ook de mogelijkheden voor studenten en stagiaires worden beschreven. Alle openstaande vacatures vind je onder de link 'Ontdek onze Vacatures'. Vind je momenteel geen functie die bij jou past, dan kan je altijd solliciteren via de knop 'Spontaan sollicitatie.

Onze hoofdzetel in Mechelen

Armonea heeft een centrale hoofdzetel in Mechelen vlak naast het station. Zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We werken er met een team van een 80-tal collega’s die in verschillende expertisedomeinen ondersteuning en sturing geven aan onze woonzorgcentra. Volgende afdelingen vind je op onze hoofdzetel : 
•    Finance : Accounting, Controlling, IT Business Analysis
•    Human Resources : Training & Development, Recruitment, HR Business Partners, Health & Safety
•    Marketing & Communicatie : Marketing, Customer Service, Communication, Project Management Armonea Service Programma
•    Legal
•    Support : Procurement, Construction, Technical Services, ICT
•    Operations : Quality Management

In onze hoofdzetel kan je aan de slag in een breed spectrum van functies. Je staat heel dicht bij de andere afdelingen en hebt veel contact met de lokale residenties, die onze interne klanten zijn. Hen verder helpen op de meest efficiënte manier, is onze uitdaging.

Onze lokale sites

In onze woonzorgcentra leidt een Lokaal Management Team (LMT) de dagelijkse werking. Het LMT bestaat uit een Directeur bijgestaan door de Head Care, Head Hospitality en Head Administration.  
In het team van de Head Care zitten alle zorg- en paramedische functies  . Dit wil zeggen zorgkundigen, (hoofd) verpleegkundigen, kinesitherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten en animatoren.
De Head Hospitality heeft het schoonmaakpersoneel,  de keuken-medewerkers en de technische ploeg in zijn team.
De Head Administration heeft in grotere huizen een onthaalmedewerker in zijn/haar team. 
De Regio Manager is verantwoordelijk voor alle woonzorgcentra in een bepaalde regio.

De mogelijkheden voor studenten en stagiaires


Ervaring opdoen en een centje bijverdienen als jobstudent

Als student is het fijn om tijdens vakantieperiodes of vrije uren een bijverdienste te hebben. Armonea kan je hier misschien bij helpen ! 
Werken bij Armonea als student heeft heel wat voordelen. Met onze verschillende vestigingen verspreid over heel het land, kunnen we de mogelijkheid bieden om in de buurt van je thuis of je studentenkot te werken. Dan verlies je alvast niet te veel tijd met het pendelen. 
Daarnaast lever je een mooie bijdrage aan de maatschappij en neem je een serieuze optie op de toekomst. Niet alleen kan je deze ervaring vermelden op je cv, wie weet is er een plaats als  vaste medewerker voor jou nadat je afgestudeerd bent.
Je kan het aanbod bekijken in de vacaturelijst. Selecteer contracttype ‘Jobstudent’, of neem rechtstreeks contact met het woonzorgcentrum waar je wil werken. 

Een boeiende stageplaats
 

Ook om een leerrijke stageplaats te zoeken, willen wij jou graag helpen. We hebben een groot aanbod van stages in verschillende domeinen : verpleging, verzorging, ergo, kiné, animatie, keuken, zaal, administratie, ... Ook in het hoofdkantoor ontvangen we je graag.
Je kan het aanbod bekijken in de vacaturelijst. Selecteer contracttype ‘Stage’ of neem rechtstreeks contact met het woonzorgcentrumwaar je graag je stage wil doen. We geven jou dan graag de mogelijkheden.
 

,,
Het geluk van een bewoner
straalt af op de medewerker.
,,
img
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
Wonen en Leven

Armonea stelt voor zijn nieuwe project : Wonen en leven. 
wl

Lees verder
in Genieten
De magie van muziek

Muziek maakt deel van ons leven, maakt ons blij, doet ons lachen. Muziek helpt ons om geweldige momenten te herinneren... Het helpt ons om gezellig samen te zijn of om feest te vieren. Bij Armonea wordt veel belang gehecht aan muziek, ook bij personen met dementie.

Lees verder
in Zorg
Betere zorgondersteuning dankzij onze zorgapp

Zorg aangepast aan de noden van onze bewoners, daarnaar streven we bij Armonea. Om onze zorgverleners daarbij te ondersteunen, beschikken ze elk over een handige app op een smartphone of tablet. Daarin staan alle details over welke verzorging u nodig hebt en over uw persoonlijke voorkeuren.…

Lees verder
in Genieten
Armonea Experience: een allesomvattend kwaliteitsprogramma

Wat maakt u gelukkig? Er zijn honderden mogelijke antwoorden. Maar een aantal jaren geleden onderzochten we dit thema effectief bij onze bewoners. Uit ruim 3000 ideeën vloeide in 2015 ons kwaliteitsprogramma voort: Armonea…

Lees verder
Info?