Workshop Vredesmonument

Donderdag 30 Augustus 2018

Rusthuisbewoners maken Berchems vredesmonument

Op donderdag 30 augustus gaat kunstenaar Frederik Rombach aan de slag met 12 bewoners van het woonzorgcentrum Moretus uit Berchem. In opdracht van het District Berchem maakt hij een vredesmonument ter nagedachtenis van het einde van de Eerste Wereldoorlog, 100 jaar geleden. De bewoners van Moretus zijn één van de 6 Berchemnaars die de kunstenaar meehelpen bij het realiseren van zijn kunstwerk.

De 12 bewoners van Moretus zullen tijdens een workshop met de kunstenaar 12 stukken glas met gekleurd glaspoeder bewerken. Nadien wordt het glas in het atelier van de kunstenaar in Hoboken gebakken en later verwerkt in het monument dat in de Victor Jacobslei wordt geplaatst.

Deze activiteit vond plaats op 30 Augustus 2018
Woonzorgcentrum Moretus
Grote Steenweg 185
Over Moretus

Serviceflats Park Kemmelberg bevindt zich op enkele minuten.
In Moretus staan we klaar met een uitgebreid dienstenaanbod. Ons toegewijd  team van zorgdeskundigen garandeert u steeds de meest kwalitatieve hulp, op het juiste moment. Of wilt u ter plaatse een kapbeurt, pedicure of gelaatsverzorging? Dat kan! Bovendien bereidt onze keukenploeg dagelijks verse maaltijden. Kortom, u kunt rekenen op een warme zorgcultuur waarbij respect, genegenheid en luisterbereidheid centraal staan.

 

We beschikken ook over assistentie woningen, meer info hier.

Moretus is gelegen in een prachtige omgeving en biedt als woonzorgcentrum plaats aan 150 bewoners. In ons knusse interieur geniet u van alle moderne comfort, de allerbeste zorg en een waaier aan activiteiten. Wij hopen dat onze bewoners zich thuis voelen, zowel in hun eigen kamer als in het geheelconcept. Daarom mogen de kamers ook ingericht worden naar eigen voorkeur, en met eigen meubilair. Op deze manier creëert iedereen zijn eigen, gezellige stulpje zoals hij/zij dit wenst zodat men zich dadelijk thuis zal voelen.

Reinhilde Dierick
Reinhilde Dierick

Directeur

0475 46 50 78

moretus.dir@armonea.be

Meer details
Huidige vacatures
Info?