Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom Oktober!

Maandag 01 Oktober 2018

Oktober is de 10emaand van het jaar en heeft 31 dagen, oktober wordt ook wel de wijnmaand genoemd. Sinds de 16e eeuw geldt oktober tevens als rozenkransmaand.
We verwelkomen eveneens de herfst en je kunt het niet ontkennen; de natuur ziet er toch gewoon uit als een prachtig schilderij. De vele verschillende diepe warme kleuren die je normaal alleen op foto’s of schilderijen ziet kun je nu met je eigen ogen aanschouwen. Iedere boom kleurt op zijn eigen manier en uiteindelijk wordt ook de grond bedekt met deze prachtige kleuren. Overal waar je kijkt, omhoog of omlaag, het is een feestje!


Ook in Westduin staan er een aantal leuke activiteiten gepland. Meer info aan de receptie of bij één van onze medewerkers...


 

Deze activiteit vond plaats op 01 Oktober 2018
Over Westduin

Wie in het recent geopende Westduin woont, krijgt er gratis gezonde zeelucht bij. Onze voorziening ligt immers op een halve kilometer van het strand. Er heerst een familiale sfeer, dat merkt u meteen als u in onze bar, in een van de leefruimtes of op het schaduwrijke terras vertoeft.

Westduin ligt ideaal om het maximum uit elke dag te halen. Aperitief op een terras, een verfrissende strandwandeling of een shopnamiddag? Het is allemaal mogelijk op wandelafstand van onze voorziening. Maar ook in het zorgcentrum zelf is er heel wat te beleven, daar staat het animatieteam garant voor. En driemaal per dag bereidt het keukenteam een lekkere maaltijd die we in ons restaurant serveren. Onze zorgkundigen staan dag in dag uit klaar om u te helpen met meer dan zorg alleen. Ook uw administratie of het onthaal van uw gasten zullen zij met plezier op zich nemen.

Martien Crombez

Directeur

0473 99 01 46

Westduin.dir@armonea.be

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?