Week van de 3e leeftijd

Maandag 03 December 2018

De week van de 3e leeftijd werd op WZC Laarsveld uit Geel gehouden in het thema van “oorlog”. Een bezoek van een gewezen officier maakte met zijn verhalen een diepe indruk op de residenten en niet in het minst toen het een interactieve communicatie werd tussen de residenten en de militair zelf. Later op de week stonden in het zelfde thema nog een quiz, een snackje en een heus afsluitbal op het programma.
 

Deze activiteit vond plaats op 03 December 2018
Over Laarsveld

In woonzorgcentrum Laarsveld heerst een gemoedelijke sfeer. Het is rustig gelegen in een residentiële wijk, tussen het groen, op enkele honderden meters van het centrum van Geel. U kan ook uw intrek nemen in een van de zes assistentiewoningen, vlak naast het woonzorgcentrum.

 

155 residenten wonen in woonzorgcentrum Laarsveld. Senioren met een hoge mate van zelfstandigheid kunnen hun intrek nemen in een van de zes assistentiewoningen. We respecteren uw privacy en er is ruimte voor uiteenlopende persoonlijke behoeften en wensen. Bij ons kunnen zowel valide als mindervalide 65-plussers verblijven. Ook voor personen jonger dan 65 jaar die zwaar zorgbehoevend zijn of personen met dementie, is er plaats.

Charlotte Leemans
Charlotte Leemans

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Info?