Overslaan en naar de inhoud gaan

Wandeling naar de vijver

Dinsdag 26 Juni 2018

Onze wandeling naar de vijver (in het kader van de wandelmaand juni). Tijdens de maand juni organiseert Armonea de WANDELMAAND. 

Iedereen krijgt een wandelkaart aan de receptie.
Per persoon en per wandeling kan u uw wandelkaart laten afstempelen. Heeft u 10 af-getekende vakjes? Dan kan u uw wandelkaart inruilen in de bar voor een drankje naar keuze. Uw familie, bezoekers, vrijwilligers en medewerkers mogen meehelpen om uw kaart te vullen, maar eerst : mee wandelen, natuurlijk!

Meer info over de wandelingen in Hestia? Vraag het gerust aan het personeel!

Meer info over de Armonea Wandelmaand? Surf dan hier!

wv

Deze activiteit vond plaats op 26 Juni 2018
Over Hestia

Woonzorgcentrum Hestia is rustig gelegen midden in het groen, maar toch vlak bij Wemmel-centrum en niet ver weg van grootstad Brussel. Ons woonzorgcentrum biedt professionele en kwaliteitsvolle zorg aan voor zowel dagverblijf, kortverblijf of permanent wonen. Villa Marie-Louise kwam er in 2016: 30 ruime, comfortabel en eigentijdse assistentiewoningen op loopafstand van het WZC.

Wat zo fijn is aan Hestia, is dat er voor iedereen een woon- en zorgoplossing is: dagopvang, een tijdelijk of permanent verblijf. Ook de ruimte en privacy van een assistentiewoning behoort tot de mogelijkheden. Met onze medewerkers hechten we groot belang aan de individuele benadering van elke bewoner. Iedereen is anders en heeft verschillende noden, en die proberen wij zo goed mogelijk te leren kennen. Het personeel biedt u naast de beste zorg ook een luisterend oor en staat altijd klaar voor een warme babbel. WZC Hestia is levendig met een ruime activiteitenkalender. Onze huis-DJ zorgt dagelijks voor de nodige sfeer in onze gezellige cafetaria, verschillende leefruimtes of zonnig terras. Onze koks serveren elke dag verse maaltijden, rekening houdend met uw dieet en persoonlijke voorkeuren.

Image
Team  Klaartje Joostens
Klaartje Joostens

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?