Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitstap naar de visvijver voor de vaderdag

Donderdag 14 Juni 2018

Op donderdag 14 juni gingen wij met onze mannen naar jaarlijkse gewoonte op uitstap naar de visvijver van Meerhout.

Onze mannen mochten daar een dag vertoeven.  Een dag, enkel en alleen voor onze mannelijke bewoners.  Zij zitten gezellig aan de oever van de vijver met een vislijn in de hand. Dit doen sommigen intussen al zes jaar, in de maanden april tot oktober. Met vaderdag stond er een speciale visdag op de agenda: met barbecue en heel wat randactiviteiten voor de mannen die niet graag vissen. Het heeft alvast voor mooi fotomateriaal bezorgd.  Onze mannen hebben er echt van genoten!

Met in het bijzonder toch een warme dank aan het woonleefteam, en alle betrokken vrijwilligers die voor een onvergetelijke dag gezorgd hebben!

Deze activiteit vond plaats op 14 Juni 2018
Over Hemelrijck

Hemelrijck is geen plaats waar senioren wonen, het is een plek waar senioren leven. Hier combineren we professionele zorg met een individuele benadering van elke bewoner. Zo ontstaat er een vertrouwensband, en voelt u zich in een mum van tijd helemaal thuis.

Met de beste zorg en diensten nabij, aangeboden door een team van professionals, hoeven onze senioren zich geen zorgen te maken over de opvolging van hun gezondheid of de opvang van problemen. Zo kunnen ze zich volledig concentreren op wat er echt toe doet: voluit leven, in een aangename omgeving. Dagelijks worden er activiteiten voorzien, zowel op groepsniveau als individueel. Samen koken, vissen of een uitstap maken, of afgezonderd genieten van een relaxatiebad of een geheugentraining: wij bieden de mogelijkheden, u kiest.

Image
Team Greet Moonen
Greet Moonen

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?