Overslaan en naar de inhoud gaan

Stemtest verkiezingen oktober 2018

Zondag 14 Oktober 2018

Op zondag 14 oktober is het mogelijk om in WZC Overbeke te stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Het stembureau is geopend vanaf 08.00 uur tot 13.00 uur. Onze residenten en hun families zijn zeer enthousiast dat dit doorgaat in WZC Overbeke zodat de residenten makkelijk hun stem uit kunnen brengen en hiervoor niet het WZC hoeven te verlaten. Wij verwachten die dag tussen de 800 en 900 mensen die komen stemmen.

 

We organiseren in ons WZC een heuse stemtest:
 
Op donderdag 4 oktober van 14.30 uur tot 16.00 uur zal er een informatiesessie plaats gaan vinden binnen WZC Overbeke.
We verwachten voor die informatiesessie ongeveer een 30 tal residenten.
De bewoners kunnen die dag een stemtest invullen om zo te zien op wie en welke partij ze zouden kunnen/willen stemmen. Deze stemtest gebeurt op individuele basis met iemand van ons woonleefteam.
 
Ook zal er een uitleg volgen over de verkiezing. Residenten die op hun kamer (moeten) blijven door lichamelijke ongemakken kunnen hun stem uit laten brengen door iemand anders aan de hand van een volmacht en een medisch attest van hun huisarts. Residenten met fysische ongemakken kunnen zich laten vergezellen door een naaste die hun kan helpen.

Daarnaast zal er ook een quiz worden gehouden. De quiz zal gehouden worden met alle aanwezige residenten. Er zullen verschillende stellingen en vragen worden voorgelegd en de residenten kunnen dan hierop antwoord geven.

 
Voor ons en onze medewerkers staat deze dag wel in het teken van objectiviteit zodat elke resident vrij kan kiezen voor zijn/haar keuze.

Deze activiteit vond plaats op 14 Oktober 2018
Over Overbeke

In 2012 opende Overbeke zijn deuren, en verwelkomde 97 bewoners in het woonzorgcentrum. Ernaast liggen 16 assistentiewoningen, uiterst geschikt voor senioren die zelfstandig willen wonen, maar gemoedsrust vinden in de bereikbaarheid van onze professionele hulp.

Armonea Overbeke staat garant voor kwalitatieve zorgverlening van de bovenste plank, zowel voor senioren in het woonzorgcentrum als voor de bewoners van een assistentiewoning. Onze gebouwen zijn luxueus afgewerkt en hebben een warme uitstraling, waardoor u zich in een mum van tijd thuis zal voelen. Ons huis is open en sociaal, met veel ruimte voor ontmoeten en samenzijn. Tal van activiteiten zorgen ervoor dat u zich nooit zal vervelen. Onze chefkok schotelt u dan weer elke dag finesse voor op een bedje van creativiteit!

Erwin Lips

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?