Sociaal restaurant van Olen bij De Notelaar

Maandag 04 December 2017

Elke maandag kunnen inwoners van Olen samen met de bewoners een middagmaal eten. We zorgen zo voor extra sociale contacten, de senioren uit de buurt leren onze senioren en het woonzorgcentrum De Notelaar beter kennen. Wekelijks verwelkomen we zo 10 tot 25 personen. Wegens groot succes organiseren we vanaf 2018 het sociaal restaurant zelfs twee keer per week.

Deze activiteit vond plaats op 04 December 2017
Over De Notelaar

Woonzorgcentrum De Notelaar opende zijn deuren in 2012 en biedt vandaag een thuis aan 65 residenten. Daarnaast zijn er 29 assistentiewoningen voor senioren die zelfstandig kunnen wonen, maar af en toe behoefte hebben aan de juiste zorg op maat.

In De Notelaar valt er dagelijks wat te beleven: ons animatieteam geeft verveling geen schijn van kans. Onze bar ligt pal op de populaire Keizer Karelfietsroute: door het vele bezoek is er elke dag leven in de brouwerij. Daarnaast tovert onze kok voortreffelijke maaltijden op tafel. U roert mee in de pot, want de bewonersraad heeft inspraak in de samenstelling van het menu. Elke eerste maandag van de maand leggen we u in de watten met een verwenontbijt. Kortom, in De Notelaar weten ze wat goed leven is, en dat op alle leeftijden.

jo
Joëlle Spelmans

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Info?