Overslaan en naar de inhoud gaan

Simonne en Etienne in het huwelijksbootje

Donderdag 22 November 2018

22/11/1958 traden Simonne en Etienne in het huwelijksbootje.  22/11/2018 konden ze opnieuw een taart aansnijden voor hun 60e huwelijksverjaardag. 
Na zoveel jaren kon Etienne zijn vrouwtje nog steeds verrassen, stiekem had hij een boeketje bloemen besteld, uiteraard in het rood, haar lievelingskleur. 
Ook van uit directie en persoon van De Vlamme mocht het koppel een attentie in ontvangst nemen. Alle residenten konden aansluiten om samen het glas te heffen en een lekker stuk taart te eten op de gezondheid van onze jubilarissen

Deze activiteit vond plaats op 22 November 2018
Over De Vlamme

WZC De Vlamme biedt een gezellige woonplaats voor wie houdt van natuurpracht en rust. Gelegen in de zacht glooiende Vlaamse Ardennen halen onze bewoners hun hart op aan het overweldigende landschap en onze eigen mooie tuin, terras en boerderij.

De liefde voor de natuur vertaalt zich in de vele activiteiten waar onze bewoners aan deelnemen, bijvoorbeeld voederbollen en nestkasten maken voor vogels. Ook culinair leven we op het ritme van Moeder Aarde: dagelijks serveren we verse maaltijden op basis van seizoensproducten. Wekelijks worden er activiteiten georganiseerd, zoals een uitstap naar de markt, de bib, een museum of een naburig dorp. Contact met verenigingen zijn belangrijk voor ons huis: wij willen een essentieel deel uitmaken van de lokale gemeenschap.

David Brulard

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?