Overslaan en naar de inhoud gaan

Far West in wzc Hemelrijck

Maandag 19 November 2018

In de week van 19 november tot en met 23 november was het weer zover: ‘De week van de derde leeftijd’. Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden binnen WZC Hemelrijck dat we deze week extra grote activiteiten organiseren. Dit jaar was het thema ‘FAR WEST in WZC HEMELRIJCK’!

 

Elke dag van de seniorenweek werd gevuld met een themagerichte activiteit: Kijken jullie even mee terug?

 

  • Op maandag startten we met een optreden van de Yellow City Country Dancers uit Mol.  Ook onder onze bewoners was er nog wat danstalent terug te vinden.
  • Op dinsdag organiseerde het woonleefteam een interactief voorleesmoment.  Cowboys en Indianen, wat anders?! In de namiddag werden we op de proef gesteld, en werd er aan de hand van echte westernspelen een Sherrif benoemd!
  • Op woensdag zaten we allen voor het grote scherm voor de film ‘Seven Brides for Seven Brothers’, vergezeld van een lekkere portie popcorn.
  • Op donderdag kregen we de leerlingen van het tweede leerjaar van basisschool ‘het Egeltje’ over de vloer.  Samen maakten we de mooiste dromenvangers!  In de namiddag kregen we de kans om mee te rijden met een echte huifkar, al zingend in de kar hebben we veel plezier beleefd.
  • Op vrijdag sloten we onze week af met een knaloptreden van Stefan Luyten.

De ganse week stond er eveneens een photobooth op het Amadeusplein, waar bewoners zich in echte westernstijl konden laten fotograferen, dit leverde heel wat mooie plaatjes op!

 

Wat een toffe week was dat weer!  Seniorenweek, naar goede gewoonte een week vol plezier, lachen, zingen, … Kortom, genieten! Wat wil een mens nog meer? Wij kijken alvast uit naar volgend jaar!

 

Deze activiteit vond plaats op 19 November 2018
Over Hemelrijck

Hemelrijck is geen plaats waar senioren wonen, het is een plek waar senioren leven. Hier combineren we professionele zorg met een individuele benadering van elke bewoner. Zo ontstaat er een vertrouwensband, en voelt u zich in een mum van tijd helemaal thuis.

Met de beste zorg en diensten nabij, aangeboden door een team van professionals, hoeven onze senioren zich geen zorgen te maken over de opvolging van hun gezondheid of de opvang van problemen. Zo kunnen ze zich volledig concentreren op wat er echt toe doet: voluit leven, in een aangename omgeving. Dagelijks worden er activiteiten voorzien, zowel op groepsniveau als individueel. Samen koken, vissen of een uitstap maken, of afgezonderd genieten van een relaxatiebad of een geheugentraining: wij bieden de mogelijkheden, u kiest.

Image
Team Greet Moonen
Greet Moonen

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?