Overslaan en naar de inhoud gaan

Senior Walk

Maandag 18 Maart 2019

Tijdens de week van 18 maart konden de bewoners van WZC Hemelrijck als het ware genieten van een echte intergenerationele week. 

We kregen namelijk bezoek van verschillende studenten van verschillende scholen uit Mol. Uiteraard zijn wij zeer enthousiast om deze studenten te verwelkomen in ons woonzorgcentrum.

We gaan graag een samenwerking aan, waarin we een win-win situatie kunnen doen ontstaan.  Het doel is te streven naar een intergenerationele samenwerking, ook in het woonzorgcentrum !

Het leverde alvast een grote meerwaarde voor onze bewoners.

De hoogdag van deze week was op woensdag 20 maart 2019, op deze dag mochten wij leerlingen van school Rozenberg in Mol verwelkomen. 

Als afstudeerproject hadden deze leerlingen zich geëngageerd om een leuke wandeling te organiseren voor onze bewoners.  Namelijk de ‘SENIOR WALK’.

We maakten een leuke wandeling met tussenstopjes waarbij onze bewoners verschillende oefeningen moesten uitvoeren.  Bij einde kreeg elke deelnemer een goodiebag, en mochten ze genieten van een buffetje met allerhande smoothies, detoxwater, maar ook enkele lekkernijen die de studenten voorzien hadden.

Deze activiteit vond plaats op 18 Maart 2019
Info?