Overslaan en naar de inhoud gaan

Roofvogels in De Vlamme

Dinsdag 02 Oktober 2018

Deze voormiddag hebben we in De Vlamme een aantal roofvogels op bezoek gekregen.
Vele residenten waren op post om deze majestueuze dieren van dichtbij te kunnen bewonderen. Er ontstond zowaar een file om met het lieve kerkuiltje of de zeer grote Europese Oehoe op de foto te kunnen.

Met dank aan de deskundige uitleg van Valkerij De Kaproen.

Deze activiteit vond plaats op 02 Oktober 2018
Over De Vlamme

WZC De Vlamme biedt een gezellige woonplaats voor wie houdt van natuurpracht en rust. Gelegen in de zacht glooiende Vlaamse Ardennen halen onze bewoners hun hart op aan het overweldigende landschap en onze eigen mooie tuin, terras en boerderij.

De liefde voor de natuur vertaalt zich in de vele activiteiten waar onze bewoners aan deelnemen, bijvoorbeeld voederbollen en nestkasten maken voor vogels. Ook culinair leven we op het ritme van Moeder Aarde: dagelijks serveren we verse maaltijden op basis van seizoensproducten. Wekelijks worden er activiteiten georganiseerd, zoals een uitstap naar de markt, de bib, een museum of een naburig dorp. Contact met verenigingen zijn belangrijk voor ons huis: wij willen een essentieel deel uitmaken van de lokale gemeenschap.

Image
Tim Uyttersprot
Tim Uyttersprot

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?