Overslaan en naar de inhoud gaan

Opendeurdag in De Vlamme

Zondag 14 Oktober 2018
U bent van harte welkom om De Vlamme te komen ontdekken!

Woonzorgcentrum De Vlamme in Zottegem maakt deel uit van de Groep Armonea en biedt een gezellige
woonplaats aan 90 residenten in een groene omgeving. In een huiselijke sfeer geniet u van gespecialiseerde
zorg en een uitstekende dienstverlening.

Aarzel niet om ons even te contacteren of kom langs op onze opendeurdag op zondag 14 oktober 2018 van 11 tot 17 uur en geniet van een gratis consumptie.

Contact gegevens?
T 09 326 35 10
devlamme@armonea.be
www.armonea.be/devlamme
De Vlamme 24 • 9620 Zottegem

Deze activiteit vond plaats op 14 Oktober 2018
Over De Vlamme

WZC De Vlamme biedt een gezellige woonplaats voor wie houdt van natuurpracht en rust. Gelegen in de zacht glooiende Vlaamse Ardennen halen onze bewoners hun hart op aan het overweldigende landschap en onze eigen mooie tuin, terras en boerderij.

De liefde voor de natuur vertaalt zich in de vele activiteiten waar onze bewoners aan deelnemen, bijvoorbeeld voederbollen en nestkasten maken voor vogels. Ook culinair leven we op het ritme van Moeder Aarde: dagelijks serveren we verse maaltijden op basis van seizoensproducten. Wekelijks worden er activiteiten georganiseerd, zoals een uitstap naar de markt, de bib, een museum of een naburig dorp. Contact met verenigingen zijn belangrijk voor ons huis: wij willen een essentieel deel uitmaken van de lokale gemeenschap.

Image
Tim Uyttersprot
Tim Uyttersprot

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?