Officiële opening & opendeur

Op zaterdag 2 maart opent Woluwe Promenade officieel de deuren. Kom gerust langs en ontdek hoe u zich bij ons thuis voelt. Lees hier wat u allemaal van ons op zaterdag mag verwachten.


Over Woluwe Promenade

Het is ons doel om ervoor te zorgen dat u zich in een mum van tijd op uw gemak voelt bij ons. Zo besteden we veel aandacht aan lekker eten en een gevarieerd pallet aan activiteiten. Wij hebben zelfs speciale duofietsen waarmee we regelmatig met zij die wensen een tocht maken door de mooie omgeving. En natuurlijk ergens stoppen voor een drankje.

In het gloednieuw woonzorgcentrum Woluwe Promenade, zullen we diensten en verzorging aan 90 senioren aanbieden. Onze medewerkers staan 24/7 ter beschikking. Geniet van onze prachtige ligging nabij een mooi park of op een van onze terrassen. Maak kennis met de expats die vlakbij in hetzelfde complex leven. Vier uw verjaardag in onze privé-familieruimte of in de grote chique lounge op het gelijkvloers. Misschien wilt u liever aan ons familie-brunchbuffet op zondag deelnemen? Alles kan, niks moet.

Image
Team Ludo Lefevre
Ludo Lefevre

Directeur

0495 11 02 43

Meer details
Geplande activiteiten in Woluwe Promenade
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?