Officiële opening ‘La Petite Île’

Dinsdag 20 November 2018

We nodigen u van harte uit voor de officiële opening van ons gloednieuw woonzorgcentrum ‘La Petite Île’. Dankzij onze 40 jaar ervaring weten we bij Armonea immers als geen ander wat belangrijk is voor onze residenten.
Benieuwd? Kom langs en ontdek zelf hoe u bij Armonea meteen thuis voelt.

11.00u: ontvangst met live muziek, drankjes & hapjes
11.30u: officiële opening met burgemeester
12.00u: Start receptie met mogelijkheid om het woonzorgcentrum & serviceflats te bezoeken

Deze activiteit vond plaats op 20 November 2018
Assistentiewoning, Woonzorgcentrum La Petite Île
Industrielaan 1 , Anderlecht (GPS: klein eilandstraat)
Over La Petite Île

La Petite Île is een gloednieuw woonzorgcentrum gebouwd in 2018 in de nieuwe woonwijk Citydox. La Petite Île zal in een groene omgeving in Anderlecht liggen, langs het kanaal Brussel-Charleroi, en zal deel uitmaken van een innovatief en intergenerationeel project. In de buurt zal u uitstekende restaurants, winkels, plantsoenen en een school vinden. In La Petite Île kunt u rekenen op een team dat aandacht besteedt aan wat echt belangrijk voor u is.

Een plek waar u zich thuis voelt en waar u rustig kunt genieten van het leven ... La Petite Île biedt een prachtig uitzicht op een mooie, gezellige binnentuin en op het park. Vanop de hoogste verdieping kunt u zelfs het Atomium zien!

 

Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?