Moederdag

Donderdag 13 September 2018

Op woensdag 15 augustus was het moederdag.
Al onze vrouwelijke residenten hebben een roos cadeau gekregen om hen in de bloemetjes te zetten. Deze lieve dames hebben heel hun leven met een hart vol liefde voor anderen gezorgd, daarom vinden we het belangrijk dat wij er voor zorgen dat zij zich geliefd voelen en voor hen zorgen. In de voormiddag was een brunch waarbij bewoners en familie konden genieten van koude en warme gerechten.
 

Deze activiteit vond plaats op 13 September 2018
Service residentie Van Rijswijck
Lange Lozanastraat 233
Over Van Rijswijck

De sereniteit en warme sfeer verwelkomen u in residentie Van Rijswijck, waar wij alles in het werk stellen opdat u uw vertrouwde levensstijl kan behouden. Ruime en comfortabele appartementen, een gezellige bar, een klassevol restaurant met zicht op de prachtige tuin … U vindt hier snel uw favoriete plek.

Kwaliteit en klasse zijn kernbegrippen. Verse, gevarieerde maaltijden, een uitgebreide kaart in de bar en ontspannende activiteiten zorgen ervoor dat elke dag iets fijns in petto heeft. U bent ook doorlopend welkom in onze eigen bibliotheek of op ons zonneterras. Het doel van ons enthousiaste, deskundige team is dat u zich nergens zorgen over maakt. Daarom helpen wij u graag met administratieve taken, postbedeling of het onthaal van uw gasten. Voor hen zijn er hotelkamers en een ingerichte dakstudio beschikbaar.

Team
Werner Spaenjers

Directeur

Meer details
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Info?