Overslaan en naar de inhoud gaan

Met de vingers eten? Dat kan! bij Tillens

Vrijdag 09 September 2016

Fingerfood, dat gaat om niet meer of niet minder dan zonder bestek kunnen eten. Het zorgt ervoor dat mensen met dementie in alle vrijheid zelfstandig kunnen blijven genieten van lekker eten. Zo wordt eten terug een plezier. Bovendien draagt fingerfood bij personen met dementie bij tot een gezonder en gevarieerder voedingspatroon en verkleint het risico op ondervoeding. Het receptenboek dat werd ontwikkeld door het keukenteam van woonzorgcentrum Tillens in Ukkel inspireert en bundelt de meest succesvolle recepten.

Deze activiteit vond plaats op 09 September 2016
Woonzorgcentrum Tillens
Rue Beeckman 26
Over Tillens

In het centrum van Ukkel biedt residentie Tillens sinds de lente van 2016 een aangepaste omgeving aan voor mensen met dementie en oriëntatiemoeilijkheden. We willen hen een aangepaste, beschermde en stimulerende omgeving aanbieden.

Dankzij onze nauwe samenwerking met Anahata, kennis- en ervaringscentrum voor dementie, kunnen we u elle zorgen aanbieden die u nodig heeft. Op basis van een zeer directe opvolging samen met onze huispsychologe ontwikkelen we een specifieke therapie voor uw fysiek en mentaal welzijn. Daarnaast organiseert onze ergotherapeute zeven dag op zeven gevarieerde en stimulerende activiteiten. Onze zorgploeg blijft dag en nacht tot uw beschikking en u kan altijd op hun rekenen wanneer u hen nodig heeft.

Image
Anna Lubczynska
Anna Lubczynska

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?