Overslaan en naar de inhoud gaan

Meerdaagse reis met personen met dementie bij Gravenkasteel

Maandag 01 Augustus 2016

Onze bewoners met dementie kunnen samen met hun familie nog eens op reis gaan. Gedurende 3 dagen genieten zij samen van een fijne boerderijvakantie in Nederland. Tijdens deze 3-daagse moet niets, alles kan. We zien heel mooie momenten in de beleving van de mensen. Zij genieten echt opnieuw van het op reis gaan. Het is een unieke belevenis voor zowel familie  als bewoner. Om alles in goede banen te leiden voorzien wij een 1 op 1 begeleiding door medewerkers en vrijwilligers.

Deze activiteit vond plaats op 01 Augustus 2016
Over Gravenkasteel

WZC Gravenkasteel biedt sinds 2012 een comfortabele, permanente thuis aan 200 senioren. Daarnaast zijn er ook 10 plaatsen voor kortverblijf beschikbaar. Dagverzorgingscentrum Den Dam verwelkomt senioren die nog thuis wonen, maar van wie de mantelzorger er een dag niet kan zijn. WZC Gravenkasteel, waar u zich thuis mag voelen.

Residentie Gravenkasteel heeft zijn naam niet gestolen: het ligt in een prachtige, groene omgeving naast het gelijknamige kasteel. Ons woonzorgcentrum kijkt uit op het slot en de bijbehorende vijver. Leefcomfort en goede zorg staan bij ons centraal, maar we hechten ook veel belang aan sociaal contact. Daarom hebben we voorzien in maar liefst vijf leefruimtes, een terras en onze bar ‘De Passant’, waar u andere bewoners, familie, vrienden en bezoekers kan ontmoeten. Uiteraard staat ons personeel ook altijd klaar voor een goed gesprek of een snelle babbel.

Image
Henk Tits

Henk Tits

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?