Overslaan en naar de inhoud gaan

Livestream met Barbara Dex

Donderdag 14 Juni 2018

Het "Steunpunt Cultuurconnect" heeft ons voorgesteld om aan een livestream van het optreden van Barbara Dex deel te nemen. Deze werd uitgezonden in ons woonzorgcentrum Millegem op donderdag 14 juni 2018. Dit optreden werd mogelijk gemaakt door de financiële steun van de provincie Antwerpen.

Barbara Dex kwam haar optreden "Barbara tot de tweede macht" brengen in de Warande te Turnhout. Vanuit daar werden er camera's en geluidsinstalaties voorzien zodat
het mogelijk was om dit alles, via een livestream, te kunnen meevolgen vanuit ons wonzorgcentrum. De bewoners hebben hier deze dag van kunnen genieten en herinneringen kunnen opdoen aan vroeger.

Deze activiteit vond plaats op 14 Juni 2018
Woonzorgcentrum Millegem
Herentalsebaan 19
Over Millegem

In het landelijke Ranst, net buiten de dorpskern, ligt het woonzorgcentrum Millegem. Heel wat wandel- en fietstoeristen stellen de prachtige, groene omgeving op prijs en vergapen zich aan de vele fruitboomgaarden en de Kempische landschappen. Elke dag genieten onze bewoners mee van deze mooie, rustige omgeving.

Wanneer u naar Millegem verhuist, vertoeft u niet alleen in een mooie omgeving, maar krijgt u ook de nodige zorg-en dienstverlening van een professioneel zorgteam. Via een individueel oproepsysteem kan u te allen tijde beroep doen op een van onze medewerkers, waardoor uw veiligheid gewaarborgd wordt. Om u de juiste zorg op maat te kunnen geven, werken wij samen met regionale en universitaire ziekenhuizen, scholen, een centrale apotheek voor automatische medicatieverdeling, een coördinerend raadgevend arts en het kennis- en expertisecentrum Anahata. Zo kunnen wij persoonsgerichte zorg aanbieden, ook aan bewoners met dementie. Verder kan u dagelijks deelnemen aan diverse activiteiten en genieten van gezonde, verse maaltijden van onze eigen chefs. Kortom, met respect voor uw privacy reiken we u in ons open huis een nieuwe thuis aan.

Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?