Kom je mee naar de Bistro 2018?

Zaterdag 08 September 2018

De jaarlijkse Bistro gaat door op 8 september en het belooft een onvergetelijke editie te worden.

Dit jaar bieden wij niet enkel een heerlijke maaltijd aan, maar gaan we nog verder. Wij willen een wereldrecord verslaan! Al onze residenten zullen gelijker tijd met de kaarten spelen om zo het grootste kaartenspel ter wereld te realiseren…

Uw Bistro begint om 14u en eindigt om 17u.

Tegelijkertijd zal er een rommelmarkt worden georganiseerd en nog een activiteit voor de kinderen.
Het koor van De Lelie zal optreden in de Zoete Waters zaal en als extra zullen er Wezemaalse pensen op de BBQ worden verkocht met appelmoes en een stuk brood.

Schrijf u in door een mail te sturen naar delelie.admin@armonea.be.

Deze activiteit vond plaats op 08 September 2018
Assistentiewoning, Woonzorgcentrum De Lelie
Aarschotsesteenweg 144-154
Over De Lelie

Ons jonge woonzorgcentrum zag het levenslicht in 2014, een jaar later kwamen de assistentiewoningen erbij. De Lelie is een thuis voor een honderdtal levensgenieters: onze chef-kok maakt met seizoensproducten de lekkerste lokale gerechten voor u klaar.

Zoals dat bij Armonea huizen vaak het geval is, is onze naam niet bij toeval gekozen. De gemeentes Rotselaar, Werchter en Wezemaal hebben atijd lelies in het wapenschild gedragen. Ons huis zet die identiteitstraditie graag voort, want onze residentie en bewoners maken een elementair deel uit van de gemeenschap. Daarom organiseren we vaak activiteiten met lokale organisaties en in het bijzonder met basisschool De Rank, gelegen net naast ons domein. U zal zich snel thuisvoelen in De Lelie, maar evenzeer in de bredere dorpsgemeenschap van Wezemaal.

patricia
Patricia Janssens

Directeur

016 89 20 00

delelie.dir@armonea.be

Meer details
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Info?