Overslaan en naar de inhoud gaan

Kom je mee naar de Bistro 2018?

Zaterdag 08 September 2018

De jaarlijkse Bistro gaat door op 8 september en het belooft een onvergetelijke editie te worden.

Dit jaar bieden wij niet enkel een heerlijke maaltijd aan, maar gaan we nog verder. Wij willen een wereldrecord verslaan! Al onze residenten zullen gelijker tijd met de kaarten spelen om zo het grootste kaartenspel ter wereld te realiseren…

Uw Bistro begint om 12u30 en eindigt om 17u en de thema van dit jaar is 'Casino'!

Als u hier klikt, vindt u enkele foto’s van de Bistro van 2017, zo kunt u zich onderdompelen in de sfeer van vorig jaar.

Schrijf u in door een mail te sturen naar molenberg.admin@armonea.be.

Deze activiteit vond plaats op 08 September 2018
Service residentie Molenberg
Oude Zandstraat 34
Over Molenberg

De unieke ligging van residentie Molenberg biedt het beste van twee werelden: knal in de gezellige drukte van centrum Beveren, maar toch erg kalm gelegen aan het einde van een afgesloten dreef. Nog meer rust heerst er in onze tuin, waar het gezellig wandelen en vertoeven is.

In onze residentie lopen geen zorgvragers en zorgverleners rond, er lopen mensen rond die er voor elkaar zijn. Onze bewoners brengen naast hun ruime appartement ook samen veel tijd door in de gezellige gemeenschappelijke ruimtes, zoals het salon of de bar. Culinair wordt u verwend door onze chef, die dagelijks verse maaltijden bereidt. Verveling? Daar hebben ze in Molenberg nog nooit van gehoord, ons uitgebreid activiteitenaanbod laat dat niet toe! Bij ons zit u op uw gemak, want door de combinatie van uitstekende hoteldiensten en de beste zorg kan u zich toeleggen op wat er echt toe doet: volop leven.

Image
Team Anne-Marie Vandenabeele
Anne-Marie Vandenabeele

Directeur

0477 59 76 75

molenberg.dir@armonea.be

Meer details
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?