Kerstmarkt in WZC Overbeke

Vrijdag 14 December 2018

Naar jaarlijkse gewoonte houdt WZC Overbeke een kerstmarkt op vrijdag  14 december 2018, dit vanaf 14 uur tot en met 19 uur. Er zullen verschillende kraampjes zijn waarbij we kerstrozen verkopen, handgemaakte producten, confituur,… en zoveel meer. Buurtbewoners met een (creatieve) hobby kunnen ons ook steeds contacteren om standhouder te zijn.

ok

Deze activiteit vond plaats op 14 December 2018
Over Overbeke

In 2012 opende Overbeke zijn deuren, en verwelkomde 97 bewoners in het woonzorgcentrum. Ernaast liggen 16 assistentiewoningen, uiterst geschikt voor senioren die zelfstandig willen wonen, maar gemoedsrust vinden in de bereikbaarheid van onze professionele hulp.

Armonea Overbeke staat garant voor kwalitatieve zorgverlening van de bovenste plank, zowel voor senioren in het woonzorgcentrum als voor de bewoners van een assistentiewoning. Onze gebouwen zijn luxueus afgewerkt en hebben een warme uitstraling, waardoor u zich in een mum van tijd thuis zal voelen. Ons huis is open en sociaal, met veel ruimte voor ontmoeten en samenzijn. Tal van activiteiten zorgen ervoor dat u zich nooit zal vervelen. Onze chefkok schotelt u dan weer elke dag finesse voor op een bedje van creativiteit!

Erwin Lips
Erwin Lips

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Info?