Kapelleveld genomineerd voor de EU Mies Award 2019!

Vrijdag 09 November 2018

Onze WZC is genomineerd in het kader van de European Union Prize for contemporary architecture ‘Mies van der Rohe’ Award 2019.

The EU Mies Award is een tweejaarlijkse prijs om buitengewone architectuur in Europa in de verf te zetten. De prijs bestaat sinds 1988 (voorheen als Mies van der Rohe Award) en wordt ieder oneven jaar georganiseerd door de Europese Unie en de Fundació Mies van der Rohe. Ze probeert uitzonderlijke architectuurwerken die zowel conceptueel, sociaal, cultureel, technisch en constructief uitmunten te bekronen. Ze probeert het bewustzijn van kwaliteitsarchitectuur te vergroten en de bijdrage ervan aan het welzijn van de burgers en de duurzame ontwikkeling van Europese steden, dorpen en steden te duidden.

ok

Deze activiteit vond plaats op 09 November 2018
Over Kapelleveld

Gelegen in Ternat, in deelgemeente Sint-Katherina-Lombeek, vindt u bij ons een warme leefomgeving waar u kunt rekenen op modern comfort met uitstekende zorg. Wat dit woonzorgcentrum met assistentiewoningen zo bijzonder maakt, is dat u er kunt wonen in een bruisende en gezellige omgeving in een nieuw en bijzonder architecturaal kader.

Wij bevinden ons in het centrum van Sint-Katherina-Lombeek, in de volksmond beter gekend als Loemek, een gezellige
(deel)gemeente met een bruisend lokaal gemeenschapsleven. Vlakbij zijn er vele leuke etablissementen op wandelafstand, zoals cultuurcentrum De Ploter, verschillende cafés, een warme bakker, een dagbladhandelaar, een supermarkt, en zelfs een medisch centrum. Elke dinsdag vindt de wekelijkse markt plaats aan de kerk, waar we samen geregeld een kijkje nemen. Kapelleveld is dus de perfecte plek om samen met familie en vrienden te genieten van een lekker streekbier en een toffe babbel. Als de zon schijnt, is het ook aangenaam vertoeven op één van onze terrassen. Het is steeds onze betrachting om er alles aan te doen om u zo goed mogelijk thuis te doen voelen.

Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Info?