Overslaan en naar de inhoud gaan

Juni, Armonea wandelmaand ook in De Lelie

Woensdag 27 Juni 2018

Het is nu tijd om de benen te strekken! In juni 2018, organiseert Armonea de wandelmaand in alle WZC's. Activiteiten zijn georganiseerd overal België om actief te blijven...

Onderzoek toont aan dat bewegen goed is voor hart, bloedvaten, en voor de hersenen. Bovendien maakt men spieren aan, die vallen voorkomen. Bewegen overdag zorgt voor een goede nachtrust. Buiten bewegen verhoogt daarbij de eetlust. En samen wandelen, dat is al helemaal de max.

Per persoon en per wandeling krijgt u ee wandelkaart aan de receptie van uw WZC. Heeft u 10 afgetekende vakjes? Dan kan u uw wandelkaart inruilen in de bar voor een drankje naar keuze. Uw familie, bezoekers, vrijwilligers en medewerkers mogen meehelpen om uw kaart te vullen, maar eerst : mee wandelen, natuurlijk!

Deze activiteit vond plaats op 27 Juni 2018
Assistentiewoning, Woonzorgcentrum De Lelie
Aarschotsesteenweg 144-154
Over De Lelie

De Lelie is gelegen in een rustige & groene omgeving én op wandelafstand van de dorpskern. Hier wonen een honderdtal bewoners: onze chef-kok maakt met seizoensproducten de lekkerste lokale gerechten voor u klaar.

 

De Lelie bestaat naast het woonzorgcentrum ook uit verschillende assistentiewoningen; deze appartementen kan u volledig zelf inrichten met uw eigen meubels. Daarnaast kan u op elk moment van de dag hulp inschakelen indien gewenst.

 

 

Bij De Lelie woont u erg rustig, maar toch op wandelafstand van de dorpskern. Wezemaal is bovendien omringd door het groen: ’s Hertogenheide, Wijngaardberg, Dunbergbroek… Al deze natuurgebieden bevinden zich binnen een straal van 5 km.

 

In onze voorziening geniet u van een sfeervolle omgeving met verschillende leeshoeken en leefruimtes. Even een frisse neus halen? Dat kan in onze tuin of op ons gezellige terras. Ook uw vrienden en familie zijn op elk moment welkom om u te vergezellen.

Aangezien de gemeenten Rotselaar, Werchter en Wezemaal allemaal een lelie in het wapenschild hebben, was dit de ideale naam voor het woonzorgcentrum en assistentiewoningen.

Image
Team Patricia Janssens
Patricia Janssens

Directeur

016 89 20 00

delelie.dir@armonea.be

Meer details
Geplande activiteiten in De Lelie
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?