Jobdag

Woensdag 17 April 2019

Is ‘zorgen voor’ jouw passie? En heb je zin in een job in de ouderenzorg?
Kom dan naar onze jobdag op 17 april in Westende!

Voor onze bewoners van woonzorgcentrum Westduin zijn we op zoek naar:

  • verpleegkundigen,
  • zorgkundigen,
  • een hoofdverpleegkundige
  • en een ergotherapeut(e).

 

Interesse ?

Kom dan op woensdag 17 april, tussen 10 en 18u, naar onze jobdag in woonzorgcentrum Westduin in Westende.

Je komt er alles te  weten over Armonea en wat wij jou te bieden hebben. Je krijgt van ons een rondleiding en je kan er onmiddellijk solliciteren voor jouw droomjob.

Meer weten over jouw toekomstige werkplek? Neem dan alvast hier een kijkje op de webpagina’s van wzc Westduin of op onze jobsite.

Deze activiteit vond plaats op 17 April 2019
Over Westduin

Wie in het recent geopende Westduin woont, krijgt er gratis gezonde zeelucht bij. Onze voorziening ligt immers op een halve kilometer van het strand. Er heerst een familiale sfeer, dat merkt u meteen als u in onze bar, in een van de leefruimtes of op het schaduwrijke terras vertoeft.

Westduin ligt ideaal om het maximum uit elke dag te halen. Aperitief op een terras, een verfrissende strandwandeling of een shopnamiddag? Het is allemaal mogelijk op wandelafstand van onze voorziening.
Maar ook in het zorgcentrum zelf is er heel wat te beleven, daar staat het animatieteam garant voor. En driemaal per dag bereidt het keukenteam een lekkere maaltijd die we in ons restaurant serveren.
Onze zorgkundigen staan dag in dag uit klaar om u te helpen met meer dan zorg alleen. Ook uw administratie of het onthaal van uw gasten zullen zij met plezier op zich nemen.

Martien Crombez

Directeur

0473 99 01 46

Westduin.dir@armonea.be

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?