Overslaan en naar de inhoud gaan

Infosessie op dinsdag 29 oktober in Ten Eeckhoute

We nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen bij de opendeurdag in Ten Eeckhoute. Bij ons kunnen senioren blijven genieten van het leven op de manier die hen het beste past, met 24u per dag beschikbare zorg. Dankzij onze 40 jaar ervaring weten we bij Armonea als geen ander wat belangrijk is voor onze bewoners.


Programma dinsdag 29 oktober 2019 van 14.30u tot 18.00u

  • 14u30 - 15u: Ontvangst met koffie
  • 15u - 16u: Algemene presentatie over Ten Eeckhoute
  • 16u tot 17u: Rondleiding in de voorziening
  • 17u tot 18u: Gelegenheid tot vragen stellen onder het genot van een hapje en een drankje

Praktisch
Meer informatie op onze website www.armonea.be/teneeckhoute.

Inschrijven tot en met maandag 28 oktober via telefoon 050 33 30 86 of e-mail teneeckhoute@armonea.be .

Vanaf 12 tot en met 31 loopt er in Ten Eeckhoute een tentoonstelling van de Brugse schilder Jacques Bruyseraede. Ook tijdens de infosessie is het mogelijk om zijn werken te bekijken.


Over Ten Eeckhoute

Pal in het historische hart van Brugge ligt Ten Eeckhoute, een residentie waar u een appartement met één tot twee slaapkamers kan kiezen. Het stijlvolle interieur ademt gezelligheid. In uw persoonlijk ingerichte appartement vindt u alle comfort en in onze prachtige Engelse tuin is het puur genieten.

Ten Eeckhoute heeft het grootste privépark van Brugge, met eeuwenoude bomen en een schilderachtige vijver. Elke kamer heeft een eigen kelder en er zijn een zeventigtal garageboxen beschikbaar. Dagelijks bereidt de chef een viergangenmenu met seizoensgebonden ingrediënten, aangepast aan uw dieet. Verder geniet u van alle traditionele hoteldiensten én een activiteitenaanbod om ‘u’ tegen te zeggen: wijndegustaties, pianoconcerten, voordrachten … U woont dan ook in het centrum van een historische stad die heel wat te bieden heeft.

Image
Team Iris Mengelberg
Iris Mengelberg

Directeur

Meer details
Geplande activiteiten in Ten Eeckhoute
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?