Ijssalon

Woensdag 25 Juli 2018

Naar jaarlijkse traditie organiseren we in de maanden juli en augustus ons overheerlijk ijssalon. Bewoners, familie en vrienden krijgen wekelijks de kans om te proeven van onze lekkere coupes met aardbei, advocaat of warme krieken.
Het is een mooi contactmoment tussen bewoners, familie en vrienden. U bent vriendelijk uitgenodigd om ons een bezoekje  te brengen.

Ons ijssalon is geopend op volgende data: donderdag 2 augustus, dinsdag 7 augustus, donderdag 16 augustus, dinsdag 21 augustus, donderdag 30 augustus telkens vanaf 14u00 tot 15u45.
 

ok

Deze activiteit vond plaats op 25 Juli 2018
Woonzorgcentrum Den Brem
Bremstraat 26
Over Den Brem

De bewoners, de vrijwilligers en het personeel heten u van harte welkom in woonzorgcentrum Den Brem! WZC Den Brem biedt plaats aan 120 residenten en ligt in een rustige woonwijk in Rijkevorsel, op wandelafstand van het centrum. Het huis staat garant voor informele, Kempische gezelligheid.

WZC Den Brem is synoniem voor gezellig thuiskomen, een plaats waar iedere bewoner gewoon zichzelf kan zijn. De bewoners zien hun dagen gevuld met een gezellige babbel, gezelschapsspelen, uitstappen in de buurt, sportactiviteiten en muzieknamiddagen. U kan er zelfs genieten van aromatherapie, massages of een lekker luxebad! We krijgen bezoek van muziek- en dansgroepen, verenigingen en scholen uit de buurt: intergenerationele samenwerking is een parel aan onze kroon.
Onze bewoners worden elke dag verwend met Kempische cuisine: naast de dagelijkse kost worden ze geregeld getrakteerd op pensen, pannekoeken, smoutebollen, ijs of een uitgebreid ontbijtbuffet.

hilde
Hilde Sterk

Directeur

03 314 43 41

brem@armonea.be

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Info?