Overslaan en naar de inhoud gaan

Hostmanship opleiding

Woensdag 20 Juni 2018

Tijdens de maand juni werd er door ons LMT en onze ergotherapeute Sylvia de opleiding Hostmanship georganiseerd. Deze opleiding moet er in de toekomst voor zorgen dat er nog meer aandacht wordt besteed aan wensen en noden van onze bewoners. Het is de bedoeling dat onze medewerkers nu nog een extra tandje bijsteken om “wow-momenten” te creëren zowel voor elkaar onderling als voor de bewoners. Om de opleiding zo aangenaam mogelijk te maken, werd er een “tuin” gecreëerd waar men kon genieten van een (alcoholvrije) cocktail en een kleine versnapering.

Deze activiteit vond plaats op 20 Juni 2018
Woonzorgcentrum Rodenbach
A. Rodenbachstraat 97
Over Rodenbach

Rodenbach is een huis met 75 bewoners die elkaar écht kennen dankzij de gezellige bar en de gevarieerde activiteitenkalender. Er wordt u dagelijks een heerlijk driegangenmenu aangeboden. Wij passen ons zorg- en dienstenaanbod voortdurend aan op basis van uw behoeftes.

Elke dag biedt ons professionele team u de allerbeste zorgen en diensten. Ons zorgpersoneel komt ’s morgens langs en daarna kan u aan activiteiten van ons KELA-team deelnemen: wandelen, fietsen, kinesitherapie en andere animatie-activiteiten. U bent dagelijks welkom in de bar en op woensdag organiseren we er een fijne activiteit. Op de eerste dag van uw verhuis naar Rodenbach stellen we samen uw zorgplanning op. Zo kan u ons uw verwachtingen en wensen voorleggen. U kan bij ons terecht voor uw administratie, om uw post op te volgen, uw gasten te onthalen of gewoon even te babbelen.

Image
Team Annie Schoukens
Annie Schoukens

Directeur

Meer details
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?