Overslaan en naar de inhoud gaan

“het Blozend tomaatje”

Vrijdag 04 mei 2018

We zijn vandaag met een aantal bewoners gaan wandelen in onze straat. Op de hoek van de straat is er een zelfpluktuin “het Blozend tomaatje”. We zijn er met open armen ontvangen, en hebben er genoten van het verhaal over de zelfpluktuin, en het uitzicht van een grote moestuin. Zeker voor herhaling vatbaar, een hele fijne ervaring om samen met bewoners te kunnen delen, zo vlak bij huis.

Deze activiteit vond plaats op 04 mei 2018
Over Hof Ter Dennen

Hof Ter Dennen is een kleinschalig woonzorgcentrum met een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Zorgbehoevende senioren kunnen hier rekenen op hoogkwalitatieve zorg en service. Onze voorziening ligt in het hart van de Noorderkempen: een groene omgeving die rust uitstraalt.

Met slechts 79 bewoners vormt Hof Ter Dennen een kleine gemeenschap waar het gemakkelijk is een praatje te slaan met uw buur of een van de zorgmedewerkers. Hier kan iedereen zichzelf zijn. Ons team van gekwalificeerd zorgpersoneel staat de klok rond paraat om de bewoners met de beste zorgen te omringen, met aandacht voor ieders wensen. Het team wordt bijgestaan door een enthousiaste animatieploeg, uitstekend keukenpersoneel, een schoonmaakteam en technische dienst.

Image
Team Nanette Holleman
Nanette Holleman

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?