Hestia is 5 jaar!

Dinsdag 15 mei 2018

Op 26 april werd het 5 jarig bestaan van Hestia gevierd. In de voormiddag werden er cup cakes gemaakt voor de bewoners die reeds meer dan 5 jaar bij ons verblijven. In de namiddag werd er een heus zangfeest gehouden en tijdens de avond was er receptie met hapjes, drankjes en een cocktailbar. Voor iedereen was er dus wel even een momentje om te genieten van het feest.

Deze activiteit vond plaats op 15 mei 2018
Over Hestia

Woonzorgcentrum Hestia is rustig gelegen midden in het groen, maar toch vlak bij Wemmel-centrum en niet ver weg van grootstad Brussel. Ons woonzorgcentrum biedt plaats aan 222 senioren voor dagverblijf, kortverblijf of permanent wonen. Villa Marie-Louise kwam er in 2016: 30 assistentiewoningen op loopafstand van het WZC.

Wat zo fijn is aan Hestia, is dat er voor iedereen een woon- en zorgoplossing is: dagopvang, een tijdelijk of permanent verblijf. Ook de ruimte en privacy van een assistentiewoning behoort tot de mogelijkheden. Met onze medewerkers hechten we groot belang aan de individuele benadering van elke bewoner. Iedereen is anders en heeft verschillende noden, en die proberen wij zo goed mogelijk te leren kennen. Het personeel biedt u naast de beste zorg ook een luisterend oor en staat altijd klaar voor een warme babbel. WZC Hestia is levendig met een ruime activiteitenkalender (zo is er bv. regelmatig een huis-DJ in ons cafe), verschillende leefruimtes en een cafe met ruim terras.  Onze koks serveren elke dag verse maaltijden, rekening houdend met uw dieet en persoonlijke voorkeuren.

Ludo Lefevre
Ludo Lefevre

Directeur

0495 11 02 43

hestia.dir@armonea.be

Meer details
Huidige vacatures
  • Animator

    Wemmel

    Als animator zorg je mee voor een prettige leefomgeving voor onze bewoners. Je begeleidt individuele bewoners en organiseert groepsactiviteiten. Een specifiek diploma is niet vereist.