Overslaan en naar de inhoud gaan

Juni, Armonea wandelmaand ook in Hemelrijck

Maandag 02 Juli 2018

Gisteren gingen wij in het kader van ‘Armonea wandelt’ samen met onze bewoners op supporterswandeling. 
Wij vielen zeker op en lieten zo op onze manier weten dat wij vinden dat de Belgen terechte winnaars zouden kunnen worden van het WK 2018!
Er werd gezongen, gepraat en gelachen, en hier en daar werden we verder aangemoedigd door passanten op de fiets of mensen in de wagen die in hun enthousiasme claxoneerden!
Na onze wandeling verzamelden we de bewoners in ons ‘WK-Café’ waar de match op groot scherm werd uitgezonden, met de gepaste drank en spijs.
 

Deze activiteit vond plaats op 02 Juli 2018
Over Hemelrijck

Hemelrijck is geen plaats waar senioren wonen, het is een plek waar senioren leven. Hier combineren we professionele zorg met een individuele benadering van elke bewoner. Zo ontstaat er een vertrouwensband, en voelt u zich in een mum van tijd helemaal thuis.

Met de beste zorg en diensten nabij, aangeboden door een team van professionals, hoeven onze senioren zich geen zorgen te maken over de opvolging van hun gezondheid of de opvang van problemen. Zo kunnen ze zich volledig concentreren op wat er echt toe doet: voluit leven, in een aangename omgeving. Dagelijks worden er activiteiten voorzien, zowel op groepsniveau als individueel. Samen koken, vissen of een uitstap maken, of afgezonderd genieten van een relaxatiebad of een geheugentraining: wij bieden de mogelijkheden, u kiest.

Image
Team Greet Moonen
Greet Moonen

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?