Halloween

Woensdag 31 Oktober 2018

Een eng verhaal, oogballen gooien, heksenraadsels en een voeldoos met smurrie... het was griezelen geblazen op Halloween. De heksen van Van Rijswijck hadden voor deze gelegenheid pizza met spinnenkoppen, vingerworsten, croque monsieurs met tenenkaas, koekjes met spinnen en spookbrownies gemaakt.  Onze residenten waren betoverd door de fijne avond!
 

Deze activiteit vond plaats op 31 Oktober 2018
Service residentie Van Rijswijck
Lange Lozanastraat 233
Over Van Rijswijck

De sereniteit en warme sfeer verwelkomen u in residentie Van Rijswijck, waar wij alles in het werk stellen opdat u uw vertrouwde levensstijl kan behouden. Ruime en comfortabele appartementen, een gezellige bar, een klassevol restaurant met zicht op de prachtige tuin … U vindt hier snel uw favoriete plek.

Kwaliteit en klasse zijn kernbegrippen. Verse, gevarieerde maaltijden, een uitgebreide kaart in de bar en ontspannende activiteiten zorgen ervoor dat elke dag iets fijns in petto heeft. U bent ook doorlopend welkom in onze eigen bibliotheek of op ons zonneterras. Het doel van ons enthousiaste, deskundige team is dat u zich nergens zorgen over maakt. Daarom helpen wij u graag met administratieve taken, postbedeling of het onthaal van uw gasten. Voor hen zijn er hotelkamers en een ingerichte dakstudio beschikbaar.

Team
Werner Spaenjers

Directeur

Meer details
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Info?