Groepstentoonstelling Kunst zonder leeftijd

Vrijdag 04 mei 2018

U bent van harte welkom op de vernissage met werk van de leden van "Talent in Beweging Anneessens” op vrijdag 4 mei 2018 om 14.00 uur. De tentoonstelling is te bezoeken van zaterdag 5 mei tot zondag 5 augustus 2018 Vrije toegang op weekdagen van 10.00 tot 17.00 uur of na afspraak met Armonea WZC Pagode.
Een tentoonstelling van :
Hafida Amri
Michèle Chopard
Alain Delmoitié
Werner De Bus
Halima Rahmani
Ramia Taheri
Larisa Utesheva
Martine Weemaels

Deze activiteit vond plaats op 04 mei 2018
Woonzorgcentrum Pagode
Oorlogskruisenlaan 90
Over Pagode

Residentie Pagode opende in 2013 de deuren en is sindsdien een nieuwe thuis voor 150 senioren. Rustig gelegen maar in de directe nabijheid van de Europese hoofdstad profiteren onze bewoners van de beste zorg op maat, de lekkerste maaltijden en het aangename gezelschap van medebewoners in een mooi, modern kader. Wij zijn vlot bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer.

Pagode is een modern en sfeervol woonzorgcentrum. Het strekt zich uit over 5 verdiepingen die elk aan een dertigtal bewoners een kleinschalig, gezellig en veilig woonkader bieden. Elke verdieping heeft ook een eigen salon en restaurant. Tijdens de vele activiteiten en in onze gemeenschappelijke leefruimtes legt u snel contact met medebewoners, maar ook uw familie en vrienden zijn altijd welkom in ons open huis. Verder staan we dag en nacht voor u klaar: niet alleen om u de beste zorg te verschaffen, maar ook om op elk moment een hartelijke babbel te voeren. Wees welkom in Pagode, een warm thuis nabij het kloppende hart van Brussel!

Geplande activiteiten in Pagode
Huidige vacatures
Info?