Overslaan en naar de inhoud gaan

Fiets Labyrinth

Maandag 18 Juni 2018

Tijdens de week van 18 juni hadden we de gelegenheid om het Fietslabyrinth uit te testen. We kunnen hierbij meldden dat dit een groot succes was. Onze bewoners
hebben overal ter wereld gefietst. Sommige van hen fietsten in hun “hometown” Aalst. Andere bewoners kozen ervoor om eens aan de zee te fietsen. Één van onze bewoonsters bleef maar fietsen tot ze de Eifeltoren had gezien. Op een halfuurtje tijd ging ze op citytrip naar Parijs. De fiets was een plezier voor bewoners maar ook voor onze medewerkers!

Deze activiteit vond plaats op 18 Juni 2018
Woonzorgcentrum Rodenbach
A. Rodenbachstraat 97
Over Rodenbach

Rodenbach is een huis met 75 bewoners die elkaar écht kennen dankzij de gezellige bar en de gevarieerde activiteitenkalender. Er wordt u dagelijks een heerlijk driegangenmenu aangeboden. Wij passen ons zorg- en dienstenaanbod voortdurend aan op basis van uw behoeftes.

Elke dag biedt ons professionele team u de allerbeste zorgen en diensten. Ons zorgpersoneel komt ’s morgens langs en daarna kan u aan activiteiten van ons KELA-team deelnemen: wandelen, fietsen, kinesitherapie en andere animatie-activiteiten. U bent dagelijks welkom in de bar en op woensdag organiseren we er een fijne activiteit. Op de eerste dag van uw verhuis naar Rodenbach stellen we samen uw zorgplanning op. Zo kan u ons uw verwachtingen en wensen voorleggen. U kan bij ons terecht voor uw administratie, om uw post op te volgen, uw gasten te onthalen of gewoon even te babbelen.

Image
Team Annie Schoukens
Annie Schoukens

Directeur

Meer details
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?