Overslaan en naar de inhoud gaan

Feest voor eeuweling Jan Verroken bij Noordduin

Dinsdag 06 December 2016

In het woonzorgcentrum Noordduin in Koksijde werd de honderdste verjaardag van Joannes Jan Verroken gevierd. Jan Verroken is een bekende naam in de politieke wereld. Hij was destijds volksvertegenwoordiger, Europees parlementslid en burgemeester van Oudenaarde. Hij is nu oudste Twitteraar van België.
Speciaal voor zijn verjaardag was er veel volk, zijn familie, de burgemeesters van Koksijde en Oudenaarde, en enkele schepen, op de afspraak.
Proficiat met uw honderdste verjaardag vanwege WZC Noordduin en heel Armonea!

Deze activiteit vond plaats op 06 December 2016
Woonzorgcentrum Noordduin
Abdijstraat 57
Over Noordduin

In 2015 openden we onze deuren voor 87 senioren. Onze unieke locatie aan zee en onze professionele zorgverlening laten u toe te doen wat er echt toe doet: glorieus genieten met een gerust gemoed. Alle zorgprofielen zijn hier welkom, ook voor kortere periodes.

Ons moderne complex ligt in een rustige, residentiële wijk tussen de duinen, op wandelafstand van het strand en Koksijde-Bad. Bij ons moet u zijn voor uitmuntende zorg en dienstverlening, want wij waken over uw welzijn, dag en nacht. Ons gespecialiseerde zorgteam kan zich daarvoor onder meer beroepen op een modern domotica- en registratiesysteem. Maar Noordduin is veel meer dan alleen de allerbeste zorg en de modernste snufjes. De vele leuke activiteiten die we organiseren geven verveling geen kans, en onze chef trakteert u elke dag op heerlijke, huisbereide maaltijden met verse streekproducten.

Image
Team Katrien Servayge
Katrien Servayge

Directeur

0472 61 77 17

noordduin.dir@armonea.be

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?