Overslaan en naar de inhoud gaan

Escape Room voor de warmste week

Dinsdag 27 November 2018

Voor de warmste week hebben wij samen met WZC Pagode een escape Room ontwikkeld volledig in het verhaal van een persoon met dementie. Laure De Troyer (WZC Hestia) en Céline Scherpereel (WZC Pagode) referentiepersoon dementie, hebben dit project ontwikkeld.

Hoeveel kost het? 3 euro

Met onze opbrengst steunen we het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Alzheimer, ten voordele van het Brein Instituut VZW.
 
Reservatie per telefoon 02 460 41 43
 

 

Deze activiteit vond plaats op 27 November 2018
Over De Vlamme

WZC De Vlamme biedt een gezellige woonplaats voor wie houdt van natuurpracht en rust. Gelegen in de zacht glooiende Vlaamse Ardennen halen onze bewoners hun hart op aan het overweldigende landschap en onze eigen mooie tuin, terras en boerderij.

De liefde voor de natuur vertaalt zich in de vele activiteiten waar onze bewoners aan deelnemen, bijvoorbeeld voederbollen en nestkasten maken voor vogels. Ook culinair leven we op het ritme van Moeder Aarde: dagelijks serveren we verse maaltijden op basis van seizoensproducten. Wekelijks worden er activiteiten georganiseerd, zoals een uitstap naar de markt, de bib, een museum of een naburig dorp. Contact met verenigingen zijn belangrijk voor ons huis: wij willen een essentieel deel uitmaken van de lokale gemeenschap.

David Brulard

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?