Een leuke week bij Kapelleveld!

Donderdag 25 Oktober 2018

Een overzicht van onze leuk week in Kapelleveld!
Woensdag kwamen er een 13 – tal kindjes langs met de buitenschoolse opvang, MAANTJE LOMBEEK. We organiseerden een gezellige spelvoormiddag.
In de namiddag smeerden we onze stembanden en gooiden we de dansbenen los tijdens de GROTE ROBRECHTSHOW.
En naar jaarlijkse gewoonte was het afgelopen weekend JAARMARKT in Ternat, KAPELLEVELD op stap, busvervoer werd voor ons geregeld tot aan de tent zodat we optimaal konden genieten.
 

Deze activiteit vond plaats op 25 Oktober 2018
Over Kapelleveld

Gelegen in Ternat, in deelgemeente Sint-Katherina-Lombeek, vindt u bij ons een warme leefomgeving waar u kunt rekenen op modern comfort met uitstekende zorg. Wat dit woonzorgcentrum met assistentiewoningen zo bijzonder maakt, is dat u er kunt wonen in een bruisende en gezellige omgeving in een nieuw en bijzonder architecturaal kader.

Wij bevinden ons in het centrum van Sint-Katherina-Lombeek, in de volksmond beter gekend als Loemek, een gezellige
(deel)gemeente met een bruisend lokaal gemeenschapsleven. Vlakbij zijn er vele leuke etablissementen op wandelafstand, zoals cultuurcentrum De Ploter, verschillende cafés, een warme bakker, een dagbladhandelaar, een supermarkt, en zelfs een medisch centrum. Elke dinsdag vindt de wekelijkse markt plaats aan de kerk, waar we samen geregeld een kijkje nemen. Kapelleveld is dus de perfecte plek om samen met familie en vrienden te genieten van een lekker streekbier en een toffe babbel. Als de zon schijnt, is het ook aangenaam vertoeven op één van onze terrassen. Het is steeds onze betrachting om er alles aan te doen om u zo goed mogelijk thuis te doen voelen.

Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Info?