Een echte Italiaanse 'dolce vita' bij Hamoir

Donderdag 07 Juli 2016

In residentie Hamoir beleefde we 'la dolce' vita' met een smakelijke Italiaanse avond met prosecco, minestrone, mini-pizza, osso bucco en tiramisu. Deze klassiekers uit de Italiaanse keuken werden begeleid met bijpassende Italiaanse meezingers. De vermaarde Limoncello en een lekkere biscotti waren de perfecte afsluiters om onze tevreden residenten een glimlach op het gezicht te bezorgen.

Deze activiteit vond plaats op 07 Juli 2016
Service residentie Hamoir
Avenue Hamoir 1
Over Hamoir

Fijn leven in alle comfort, dat is wat u in residentie Hamoir kan vinden. De residentie ligt in een rustige buurt in het centrum van Ukkel, vlakbij het Terkamerenbos en de winkels. U zal gecharmeerd zijn door de hartelijke sfeer die deze site zo karakteriseert.

In Hamoir leeft u volledig zelfstandig en geniet u tegelijk van een traditionele hoteldienst. Uw bed wordt elke ochtend voor u opgemaakt, uw appartement wordt een keer per week gekuist. Andere diensten zijn beschikbaar op aanvraag. U bent volledig vrij, maar toch omringd. Een team waakt de klok rond over uw veiligheid en uw appartement is met het onthaal verbonden via een intercom en een noodurgentieknop. U kan indien nodig op onmiddellijke bijstand rekenen van onze professionele en aandachtige medewerkers.

Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?