Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaterdag 01 December 2018

December was weer een maand vol gezellige drukte en heel wat activiteiten in ons woonzorgcentrum.

  • Zo waren er de leerlingen van de lagere school van Lippelo die hun nieuwjaarsbrief aan onze bewoners kwamen voorlezen en kerstliedjes zingen. Elke bewoner kreeg ook een zelfgemaakte kerstkaart. Onze bewoners waren erg vertederd door deze jonge wervelwind die in het Gravenkasteel passeerde.
  • Later op de maand was er de gezellige namiddag met live pianomuziek op de afdeling 'Winterpoel'.
  • Op het einde van de maand was er onze geslaagde kerstmarkt. Dankzij het bezoek van de vele bewoners, hun familie en sympathisanten en de inzet van vele vrijwilligers.
Deze activiteit vond plaats op 01 December 2018
Over Gravenkasteel

WZC Gravenkasteel biedt sinds 2012 een comfortabele, permanente thuis aan 200 senioren. Daarnaast zijn er ook 10 plaatsen voor kortverblijf beschikbaar. Dagverzorgingscentrum Den Dam verwelkomt senioren die nog thuis wonen, maar van wie de mantelzorger er een dag niet kan zijn. WZC Gravenkasteel, waar u zich thuis mag voelen.

Residentie Gravenkasteel heeft zijn naam niet gestolen: het ligt in een prachtige, groene omgeving naast het gelijknamige kasteel. Ons woonzorgcentrum kijkt uit op het slot en de bijbehorende vijver. Leefcomfort en goede zorg staan bij ons centraal, maar we hechten ook veel belang aan sociaal contact. Daarom hebben we voorzien in maar liefst vijf leefruimtes, een terras en onze bar ‘De Passant’, waar u andere bewoners, familie, vrienden en bezoekers kan ontmoeten. Uiteraard staat ons personeel ook altijd klaar voor een goed gesprek of een snelle babbel.

Image
Henk Tits

Henk Tits

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?