Dag van de medewerkers in Groenveld

Maandag 15 Oktober 2018

Vandaag is het dag van de medewerkers en dat verdienen de medewerkers van Groenveld dubbel en dik want ze zijn allen pareltjes!

Om hen te bedanken voor hun inzet, hun goede zorgen en hun collegialiteit heeft de directie van Groenveld ze gisteren getrakteerd op een gratis kappersbeurt.
Vandaag vonden ze het heel leuk om hen eens extra in de watten te leggen met een extra verwenontbijt.
Daarnaast krijgt iedereen een persoonlijke attentie.

Deze activiteit vond plaats op 15 Oktober 2018
Over Groenveld

Sinds 2011 is residentie Groenveld een thuis voor bewoners die dag in dag uit kunnen rekenen op de beste zorg en service op maat. Het woonzorgcentrum telt 90 kamers, net ernaast liggen 32 moderne assistentiewoningen voor senioren die zelfstandig willen wonen.

Rustig gelegen nabij weidse parken waar het heerlijk wandelen is, en toch vlak bij grootstad Antwerpen. De ligging van residentie Groenveld is bijzonder, maar is lang niet onze enige troef. In onze moderne gebouwen is de warme sfeer en gezelligheid bijna tastbaar. Een thuisgevoel bij onze nieuwe bewoners blijft dan ook nooit lang uit. Ons professionele team streeft de klok rond naar de optimale zorg voor onze bewoners, met speciale aandacht voor individuele noden en wensen. Familieleden zijn voor ons een belangrijke partner en worden altijd betrokken bij de zorg.

conny
Conny Bollaert

Directeur

0474 99 13 90

groenveld.dir@armonea.be

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Info?