Overslaan en naar de inhoud gaan

Conferentie over de successierechten

Donderdag 15 Maart 2018

De bewoners hebben genoten van een mooie conferentie over de successierechten. Het was zeer gewaardeed! Daarna hebben onze bewoners genoten van een walking dinner. Olivier de Clippele heeft de conferentie voorgezeten tijdens 1u30. 

Deze activiteit vond plaats op 15 Maart 2018
Service residentie Parc d’Italie
Bosvoordesteenweg 15
Over Parc d’Italie

Residentie Parc d’Italie is een woonomgeving van hoog niveau. U leeft er volgens uw eigen levensstijl en geniet van hoogstaande hoteldiensten, alles volledig à la carte. De residentie ligt in een groene buurt in Elsene.

Parc d’Italie ligt magnifiek ingebed in een vooraanstaande wijk. De 125 ruime appartementen zijn voorzien van alle mogelijke comfort. Dag en dag waakt het aandachtig personeel over uw welzijn. Als u dat wenst, coördineren we ook eventuele zorg voor u. Daarnaast kan u vrijblijvend kiezen uit een uitgebreid gamma aan diensten. U moet niets anders meer doen dan genieten van het leven en uw vrijheid. Aan activiteiten is er bij ons geen gebrek ! Culturele uitstappen, gymnastieklessen, concerten…. U beslist of u deelneemt of niet.

Image
Team Maurice Vanlier
Maurice Vanlier

Directeur

+32.2.672.07.60

Parcditalie.dir@armonea.be

Meer details
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?