Bistro 2018 : Een wereldrecord te breken!

Zaterdag 08 September 2018
Op 8 september vieren familie en vrienden in Moretus onze Bistro!

Geluk betekent ‘gezellig samenzijn’. Door te kaarten bijvoorbeeld met een glaasje wijn en een hapje.
Maar gedurende onze komende Happiness Day gaan we nog een stapje verder.  Wij gaan het wereldrecord simultaan kaarten breken!
 

Doe je mee dit jaar?

bistro

Deze activiteit vond plaats op 08 September 2018
Woonzorgcentrum Moretus
Grote Steenweg 185
Over Moretus

Serviceflats Park Kemmelberg bevindt zich op enkele minuten.
In Moretus staan we klaar met een uitgebreid dienstenaanbod. Ons toegewijd  team van zorgdeskundigen garandeert u steeds de meest kwalitatieve hulp, op het juiste moment. Of wilt u ter plaatse een kapbeurt, pedicure of gelaatsverzorging? Dat kan! Bovendien bereidt onze keukenploeg dagelijks verse maaltijden. Kortom, u kunt rekenen op een warme zorgcultuur waarbij respect, genegenheid en luisterbereidheid centraal staan.

 

We beschikken ook over assistentie woningen, meer info hier.

Moretus is gelegen in een prachtige omgeving en biedt als woonzorgcentrum plaats aan 150 bewoners. In ons knusse interieur geniet u van alle moderne comfort, de allerbeste zorg en een waaier aan activiteiten. Wij hopen dat onze bewoners zich thuis voelen, zowel in hun eigen kamer als in het geheelconcept. Daarom mogen de kamers ook ingericht worden naar eigen voorkeur, en met eigen meubilair. Op deze manier creëert iedereen zijn eigen, gezellige stulpje zoals hij/zij dit wenst zodat men zich dadelijk thuis zal voelen.

Reinhilde Dierick
Reinhilde Dierick

Directeur

0475 46 50 78

moretus.dir@armonea.be

Meer details
Huidige vacatures
Info?