Bezoek aan Planckendael

Donderdag 06 September 2018

WZC Laarsveld uit Geel koos dit jaar als jaarlijkse grote uitstap voor een bezoek aan de dierentuin van Planckendael. Schitterend stralend weer, een heel leuke eigen verzorgde picknick en niets dan blije gezichten bij onze residenten en begeleiders maakten er een superdag van om nooit te vergeten.

Deze activiteit vond plaats op 06 September 2018
Over Laarsveld

In woonzorgcentrum Laarsveld heerst een gemoedelijke sfeer. Het is rustig gelegen in een residentiële wijk, tussen het groen, op enkele honderden meters van het centrum van Geel. U kan ook uw intrek nemen in een van de zes assistentiewoningen, vlak naast het woonzorgcentrum.

 

155 residenten wonen in woonzorgcentrum Laarsveld. Senioren met een hoge mate van zelfstandigheid kunnen hun intrek nemen in een van de zes assistentiewoningen. We respecteren uw privacy en er is ruimte voor uiteenlopende persoonlijke behoeften en wensen. Bij ons kunnen zowel valide als mindervalide 65-plussers verblijven. Ook voor personen jonger dan 65 jaar die zwaar zorgbehoevend zijn of personen met dementie, is er plaats.

Charlotte Leemans
Charlotte Leemans

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Info?